Win een Cocobelt

cocobelt2

Iedere ouder zal het wel kennen, dat zware tillen met de maxi cosi. Vooral toen Nomi wat groter werd had ik er echt een hekel aan. Op dat moment kende ik de Cocobelt nog niet, maar anders had ik er zeker eentje besteld. Gelukkig ken ik het nu wel en hoef ik straks, als ons zoontje is geboren, niet meer zo zwaar te tillen. En ik mag één van jullie blij maken met een Cocobelt!

cocobelt3

De Cocobelt is er in drie verschillende uitvoeringen; mint, aztec en zwart. Ze zien er ontzettend leuk uit en daarnaast zijn ze dus ook heel erg handig. Je doet de Cocobelt om de maxi cosi en vervolgens doe je hem over je schouder, zodat je de maxi cosi een stuk makkelijker kunt tillen. Ook is de band getest op veiligheid, dus je kunt hem zorgeloos gebruiken.

cocobelt1

Ben jij zwanger of heb je een baby? Of ken je iemand die zo’n Cocobelt goed kan gebruiken? Als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket (ik zou het heel leuk vinden als je het bericht ook liket) en hieronder een reactie achterlaat, maak je kans op zo’n Cocobelt en een uitvoering naar keuze.

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 18 maart, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

73 gedachten over “Win een Cocobelt

 1. Simone schreef:

  Hi Malou,

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor een vriendin die nu 22 weekjes zwanger is! Ik weet zeker dat ik haar hier enorm mee kan verrassen! Dus ik doe graag mee. De FB pagina like ik al! 😉 Groetjes, Simone

 2. eline schreef:

  Ik doe graag mee, de mintgroene zou perfect passen bij de voetenzak van de mc, ik krijg in mei mijn 2e kindje, een zoon na een dochter! Het kamertje is grijs met mint groen dus zou leuk zijn om te winnen!

 3. Cindy schreef:

  Oh ik wist niet dat dit bestond, wat een uitkomst. Ik ben zelf op 23 maart uitgerekend van ons eerste kindje en dit lijkt me zó handig! Ik doe graag mee met deze wedstrijd.

 4. Astrid schreef:

  Mint of zwart <3 Was de vorige twee keer na de bevalling wel trots op mijn spierballen, maar die krijg je natuurlijk niet zonder pijn en moeite… Misschien is het gewoon veel beter om niet te zwaar te tillen en de spierballen later te kweken in de fitness , ipv het tillen van de maxi cosi

 5. Anne-Marie van Oostenrijk schreef:

  Dat komt goed van pas voor de kleine die onderweg is aangezien ik vanwege bekkeninstabiliteit niet zwaar mag tillen 🙂

 6. Cindy schreef:

  Super leuke actie Malou. Ik doe graag mee. Bedacht me vanmorgen nog hoe zwaar die maxi cosi iedere keer is. Het zou het tillen een stuk makkelijker maken. Je Facebook pagina volg ik al. 🙂

 7. Suzanne schreef:

  Wow dat is handig! Ik ben 17 juli uitgerekend van ons 2 e kindje en dit lijkt me echt heel erg handig! Dus ik maak graag een kans

 8. Helma Keijzer schreef:

  Goedenavond,
  Wat een super handige uitvinding. Ik heb hem vorige week even mogen proberen van een moeder op het schoolplein. Wat ideaal is dit. Ik ben mama van baby Emmie, 7 maanden en al best een hoop kilo’s. De momentjes van dragen in de Maxicosie probeer ik altijd zo kort mogelijk te houden, maar toch wat een gezeul. Ik zou graag de Aztec winnen. En als zij dan uit de Maxicosie gegroeid is, kan ik hem uitlenen aan mijn beste vriendin die nu net zwanger is. Super leuk ik doe graag mee.

 9. Maaike de Jong schreef:

  Ik zou supergraag een coco belt willen winnen! Mijn zoontje van 10mnd is inmiddels 9.3kg en door zijn lange periode van ziekenhuisopname is hij qua motorische ontwikkeling nog lang niet op het niveau van een baby van dezelfde leeftijd. Daarom hebben we ook nog niet het vooruitzicht dat hij vlot uit de maxicosi zal zijn. Mijn dochter liep met 8.5mnd aan de hand mee… dit keer gaat het anders.
  En omdat we ons écht een breuk sjouwen aan onze flinke vent en dit waarschijnlijk ook nog wel even zal duren zou dit een super oplossing zijn!

 10. Marit Sneijder schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor een vriendin van me. Wat zou ze die goed kunnen gebruiken! Lijkt me? Althans, ik gun het haar!

 11. Gita Kruithof schreef:

  Wat een leuke actie! Mijn dochter is inmiddels 1 1/2 en in de tijd dat ik met de maxi cosi liep wist ik het bestaan er ook niet van…Helaas 😉 Mijn zusje is nu in verwachting en doe heel graag voor haar mee zodat zij straks niet zo zwaar hoeft te tillen 😉

 12. sanne crijns schreef:

  Heeel graag voor mijn vriend en mij! We hebben een kleine meid van 3 maanden en dit zou een uitkomst zijn voor het dragen van de zware “lompe” maxi cosi!

 13. Janske schreef:

  Gaaf hoor! Ik doe graag mee voor baby no.2. Bij onze eerste bestond deze musthave helaas nog niet…voor onze tweede baby is hij zeker vanwege mijn rugklachten meer dan welkom!

 14. kim schreef:

  Wat super gaaf deze actie! Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ze is zwanger van haar eerste en kan alles goed gebruiken. Ik vind de mint erg gaaf….Hopelijk zij ook 😉

 15. Krystle Doorn-Schovers schreef:

  Graag zou ik een cocobelt willen winnen!
  Ik heb een zoontje van 3 een zoontje van bijna 2 (9 maart) en ben 22 januari bevallen van een zoontje.
  Het zou dus super handig zijn dat ik die zware maxi cosi niet hoef te tillen …

 16. Cindy Vo-Bloem schreef:

  Hi Malou

  ik zou hem super graag willen winnen. De kleine dame zit nog in mijn buik terwijl de grote zus rond huppelt. Door mijn bekken klachten denk ik dat het veel gemakkelijker tillen is na mijn bevalling (al hoop ik dat de klachten dan over zijn).

  Zou super zijn!!

 17. Floortje schreef:

  Wat een leuke winactie!! Ik volg je nu een tijdje door de facebook groep met meiden die ook uitgerekend zijn in juli. En heb echt een zwak voor mamablogs? Natuurlijk heb ik je pagina en t berichtje geliket! Ik heb al veel over de cocobelt gelezen en t lijkt me zeker erg handig als mijn eerste kindje van de zomer wordt geboren? Ik doe graag mee met je winactie.

 18. Pauline Hilhorst schreef:

  Ohh super leuk!! Ik mag nog even, in augustus uitgerekend van ons eerste kindje!? Dit lijkt me echt ideaal voor het dragen van de maxi cosi. De mint groene past perfect bij onze kinderwagen.

  Groetjes,
  Pauline

 19. Imke schreef:

  Oe ik lees al steeds je blogs, maar gave actie dit!
  Ben tegelijk met jou uitgerekend, het is een jongetje.
  Zou graag de cocobelt willen winnen! Om manlief een plezier te doen zou ik voor zwart of mint gaan 😉

  Groetjes Imke

 20. Bettie schreef:

  Oh, wat leuk! Ik zou de Coco belt heel graag willen winnen! Ik ben nu 19 weken zwanger, en zal straks de maxi cosi vast veel gebruiken, hopelijk in combinatie met de coco belt. Ik heb de facebookpagina geliked ennhet bericht :). Ik wacht in spanning af tot 13 maart.

 21. Iris schreef:

  Nice! Zelf heb ik m niet meer nodig, maar mijn zusje is over 4 weken uitgerekend, dus voor haar zou het super zijn! Zwart zou ze denk ik het mooiste vinden!

 22. Wick school schreef:

  Deze papa in aantocht doet heel graag mee voor zijn dochter! Binnen nu en 4 weken mag ik haar hopelijk in mijn armen houden❤️? Vooral voor mijn vrouw lijkt me dit heel fijn omdat die maxi cosi tillen toch altijd al een opgave op zich is.

 23. Marjolein verschoor schreef:

  Helaas zijn mijn kinderen er te groot voor inmiddels! Maar wat een gesleep zeg! Nu wordt ik over een aantal weken tante. En niet 1x maar gelijk 2 keer? Super leuk maar lijkt me ook wel zwaar. Denk dat als ik met dit cadeau aan kom ze er echt heel blij van zullen worden ❤️

 24. Carin schreef:

  Ik doe heel graag mee ben nu 11 weekjes zwanger van de eerste dus alles is nog spannend en nieuw. Maar deze belt lijkt mij super praktische! Like doe ik nog een beetje voorzichtig want we houden het graag nog een beetje geheim.

 25. Melina schreef:

  Ik ben zwanger van ons 1ste kindje en eind juli uitgerekend ? zou zo’n cocobelt heel graag willen winnen want ziet er super handig uit!

 26. Alyt schreef:

  Was de cocobelt er maar 6 jaar geleden…..zucht. Of misschien was het er wel, maar heb ik het niet gezien.
  Doe nu heel graag mee voor mijn schoonzusje en broertje. Ze verwachten hun eerste kleintje in mei en daar hoort een COCOBELT als kraamcadeau bij!
  Geen gezeul met de maxicose maar met de cocobelt in de relax-til-stand.
  Ga voor de kleur mint.

 27. Frans Jurriens schreef:

  Dit lijkt me zo verrekte handig met die kleine van ons. We sjouwen ons een breuk met onze eerste naar school brengen haha. Steeds de 2e, met slecht weer, de auto in en uit pff.. Kind wordt er ook niet lichter op steeds. Groeit als kool 😛

 28. Corine schreef:

  Aaah, dit is echt geniaal! Bij m’n zoon heb ik me een breuk gesjouwd met de maxicosi.. (Hij was gelukkig maar 9 pond bij geboorte ;)) Dit zou echt een uitkomst zijn voor nr. 2!

 29. maris schreef:

  ik heb je bericht geliked en gedeeld 😀

  Wat een ideaal ding!! Wat diegene die de maxi cosi heeft uitgevonden mogen ze wat mij betreft wel afschieten… wat een onding is dat!! Zo zwaar en constant sla je er mee tegen je benen aan omdat ie zo zwaar is! De cocobelt ziet er als een uitkomst uit!

 30. Maryse Tamliani schreef:

  Owhja ontzettend graag!
  Me schoonzusje en ik gingen donderdag even weg met onze 2 baby’s.
  Omdat we met klein autootje gingen pasten de wandelwagentje niet, pff wat hebben wij gesjouwd om optijd bij onze fotoshoot te komen.. Om vervolgens buitenadem en verlept binnen te komen? Ik zou heel graag de zwarte willen.

 31. Carmenza schreef:

  Super handig lijkt mij dit !
  Ik vond de maxi cosi zonder kindje al zwaar laat staat met ! Haha
  Wij wonen 2 hoog zonder lift zou fijn zijn een extra handig en veilig hulpje voor de maxi cosi straks !

  Groetjes carmenza

 32. Pandora schreef:

  Ow wat lijkt zo’n ding me ideaal! Dan kan ik Mace dragen in de maxi cosi en madae op mijn arm! *leuk zo’n peuter die aan je been hangt ’tillen, tillen!’

 33. Anne Roodenburg schreef:

  Wow wat een geweldig idee! Zou er heel graag eentje willen winnen voor mijn tweede kindje dat op komst is deze zomer!

 34. Manon schreef:

  Wat zou dit handig zijn. Dametje is nu 4 maand + en het wordt steeds zwaarder dat tillen! En voorlopig zit ze er nog wel een aantal maandjes in. Kleur maakt me niets uit, al is de mint mijn favoriet

 35. anica aarts schreef:

  oh doe graag mee voor me eigen.. zwanger van de 1e ..
  verminderde kracht in mn armen dus dit zal zeer welkom zijn.
  kleur laat ik me in verrassen

 36. Nadia schreef:

  Erg handig! Is voor mij te laat maar perfect voor mijn nichtje die pas bevallen is. Dus, ik doe graag mee. Ik volg je al lang op Facebook en deze actie heb ik gedeeld & geliked.

 37. Michelleke schreef:

  Oh wat lijkt me dat fijn om te winnen. Ik heb je facebook pagina natuurlijk al een tijd geleden geliked maar het artikel over de band nog niet want we houden het nog heel even geheim dat ik zwanger ben. We verwachten in november ons eerste kindje dus dit zou perfect in onze beginnende uitzet passen!

 38. Jiske schreef:

  Wat een gave actie. Ik doe heel graag mee zit vanaf 14 weken zwangerschap thuis vanwege extreme diastase.. Hebben ze bij eerste zwangerschap over het hoofd gezien anders had ik toen al geopereerd moeten worden. Tillen mag ik zo goed als niet en na de bevalling zo snel mogelijk opereren.
  Volgens mij verdeel je met een cocobelt veel beter het gewicht.. Ik wil die heel graag uitproberen om te kijken of dit effect heeft bij vrouwen met diastase om pijn te verlichten..

  Ben benieuwd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.