Win een fietshelm voor je kind van Nutcase

nutcase-2

‘Hoed mama!’ ‘Hoed op!’ zei Nomi toen ze deze helm zag. Weet zij veel dat het bedoeld is voor op de fiets, voor haar is het een hoed die ze telkens weer op wil. Ze vindt hem helemaal geweldig. Nomi kreeg deze, voor als ze over een paar jaar gaat fietsen. Fietshelmen zijn in Nederland niet verplicht, maar ik vind het zelf een fijn idee dat haar hoofdje goed beschermd is als ze gaat leren fietsen. En zoals je in de titel al kunt lezen, mag ik er één van jullie blij maken met een fietshelm naar keuze.

nutcase-4

Er zijn een heleboel verschillende fietshelmen en ze zijn geschikt voor kinderen met een hoofdomtrek van 48 tot 52 cm. Ik vond het best moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk ging ik voor de ‘Bumblebee‘. Qua kleuren past hij overal bij (het zou natuurlijk jammer zijn als ze straks een jas heeft waar haar helm voor geen meter bij staat) en aangezien hij unisex is, kan ik hem (als Nomi hem heel laat) straks ook voor Lenn gebruiken.

nutcase-3

Hij is Nomi nog te groot, maar ze kan natuurlijk ook nog niet fietsen. Wel is ze helemaal blij met haar ‘hoed’ en ze wilde hem niet meer af doen. Ze wilde hem oplaten toen we een koekje gingen eten, tijdens het tv kijken en daarna heeft ze nog een tijdje gespeelde met de helm op. Ik dacht dat het best zwaar zou worden op haar hoofd, maar ze liet me duidelijk merken dat hij niet af mocht.

Wil jij kans maken op een Little Nutty helm voor je kind? Kijk dan even op de site van Nutcase en vertel welke jij zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 9 oktober, daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met Nutcase.

61 gedachten over “Win een fietshelm voor je kind van Nutcase

 1. Marije schreef:

  Ik vind het heel verstandig om jonge kinderen een fietshelm op te doen. Lynn is nu 21 maanden, dus nu nog iets te jong om te fietsen. Over een paar jaar, als ze kan fietsen, dan gaat de helm zeker op! Beetje hetzelfde als Nomi dus;). En als hij dan te klein wordt voor Lynn, kan onze jongste dochter hem nog gebruiken (nu 6 weken). Lynn houdt van roze, dus ik zou heel graag de Daisy Pink willen winnen!:)

 2. Sylvia schreef:

  Wat een superleuke winactief! Ons dochtertje heeft net een nieuwe loopfiets gekregen met twee wieltjes ipv4. Ik hou mijn hart echt vast als ze af en toe zo een halve valbeweging maakt. Dus een helm zou voor mij echt een geruststelling zijn. Ze is helemaal into de hartjes dus lotsa love zou ze helemaal geweldig vinden?.

 3. Lies schreef:

  Het is eigenlijk inderdaad een stuk veiliger je kleine met een helm te laten fietsen, het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Daarom ben ik ook wel heel blij met deze actie en doe ik heel graag mee! Ik vind het bijenhelmpje die jouw kleine Nomi op heeft het leukste! (super cute tuinbroek ook trouwens!)

 4. lela yalcin schreef:

  superactie, ik zou dit graag willen voor mijn dochtertje, zij is een echte stoere meid en doet met alles mee met haar grote broer! Ook racen dus op de fiets…ik vind de Lotsa Love mooi voor haar

 5. Necla schreef:

  Voor mijn stoere binkie die erg van fietsen houdt, soms gaat hij zelfs harder dan papa en mama…en voor zijn veiligheid is de Dino mite een mooie helm.

 6. leyla schreef:

  Lotsa Love, we zijn al helemaal verliefd op dit…mijn dochtertje is 6 en racen met haar grote broer vindt ze erg leuk vandaar extra bescherming kan geen kwaad

 7. JZ schreef:

  Ik zou graag de Little Nutty Gen 3 ‘Lotsa Love’ willen winnen voor mijn kleine prinsesje!
  Zij krijgt binnenkort haar eerste loopfietsje en deze helm maakt het plaatje compleet en past mooi bij haar fietsje.

  Zij is een echte brokkenpiloot, so safety first!!

 8. JZ schreef:

  Ik zou graag de Little Nutty Gen 3 ‘Lotsa Love’ willen winnen voor ons kleine meisje!
  Zij krijgt binnenkort haar eerste loopfietsje en deze helm maakt het (plaatje) compleet en past mooi bij haar fietsje.

  Zij is een echte brokkenpiloot, so safety first!!

 9. Helma keijzer schreef:

  Oooo ik zie dat veiligheid en hip zijn heel goed samen gaan. Ik zet hem gelijk op de lijst voor 5/12 (Sint). Daisy pink is echt prachtig. Mijn dochter is nog lekker van het roze. Dus deze wil (en moet) ze op als ze gaat fietsen. En later skaten misschien. Ik doe graag mee. Groetjes Helma

 10. Nicole schreef:

  Mijn brokkenpilootje kan het wel gebruiken! Leuk om mijn kleine er alvast aan te laten wennen voor als ze straks echt gaat fietsen en dan is deze helm wel echt super gaaf!!!
  We doen graag mee voor de Daisy Pink 🙂

 11. Agnes schreef:

  Wat een leuke actie ! En ook een goede actie! Kinderen moeten veilig leren fietsen, niet voor niets is er tijdens de wintersport ook een enorme stijging te zien bij het dragen van een helm, want de gevolgen zijn niet te overzien als je kind een hersenbeschadiging oploopt door een aanrijding. Mijn dochter kan nu nog niet fietsen, maar zodra ze kan fietsen gaat er gelijk een helm op! Daarom zou het super leuk zijn als ze de little nutty zou winnen!

 12. Gerdi schreef:

  Wat een super gave winactie! Benthe fietst tegenwoordig iedere dag naar school en skeelert daarnaast ook graag buiten. Steeds meer begin mij te beseffen dat een ongeluk in een kleine hoekje zit en een beetje extra bescherming kan geen kwaad. Als wij winnen dan gaan we voor de Moo, een leuke unisex helm die we dan voor beide kinderen kunnen gebruiken.
  Gerdi onlangs geplaatst…Meekijken met Gerdi #3My Profile

 13. Liesbeth schreef:

  Deze helmen zijn zo gaaf! Ik doe graag mee voor mijn nichtje en vind de ladybug erg leuk en lief! De kleine brokkenpiloot houdt dan een mooie gaaf hoofdje en gezichtje!

 14. Lisette schreef:

  Wow ik vind ze echt super gaaf!! Ik denk dat ik voor de kapow (schrijf je het zo?) of de watermelon zou gaan!
  Hij staat nomi echt super! Vind dat zo schattig ??

 15. Marian schreef:

  Deze helmpjes zijn zeker leuk, het wordt gewoon stoer om ze te dragen. En dus veiliger, wat ik dan weer er prettig vind. Voor mijn zoontje lijkt me de Speed Star wel wat! Nomi loopt er trouwens wel trots mee rond hoor.

 16. hanne demeulenaere schreef:

  Ons zoontje is dit weekend gevallen met zijn loopfiets en gevallen op zijn gezicht met als gevolg dat zijn voorste tandjes beschadigd zijn. Nu beseffen wij maar al te goed dat een fietshelm echt heel belangrijk is. Tot nu wou hij nooit een fietshelm dragen. Maar na zijn valpartij wil hij een elmpje dragen. Dus dit zou wel superfijn zijn!!!!!

 17. Heidie schreef:

  Die zou hier geweldig van pas komen. We willen de zijwieltjes van het fietsje van mijn dochtertje afhalen om haar echt te leren fietsen. Natuurlijk wil ik dan graag dat ze een hele fijne degelijke fietshelm heeft. Deze van Nutcase zijn natuurlijk daarbij ook nog hartstikke gaaf! Wel moeilijk kiezen hoor, ik denk dat ze de Ladybug, de Dots, of Lotsalove allemaal erg leuk vindt. Maar mocht ik winnen, mag ik haar misschien zelf laten kiezen?

 18. Mariska schreef:

  De Ladybug is wel onwijs leuk zeg.
  Mijn meisje fietst sinds 2 maanden los.
  Helaas nog niet op jacht gegaan voor een gave helm.
  Mijn 2 oudste hebben er toen allebei zelf eentje uitgezocht en met veel plezier gedragen.
  Nu duimen voor Cathelijn.

 19. Patricia schreef:

  Wat een leuke helmen! Little monsters zou voor mijn kleine spruit geweldig. Veel veiliger om hem met helm te laten stunten. Zijn grote broer draagt dagelijks de 8 Ball ?

 20. Lynn schreef:

  Wauw er zitten inderdaad heel mooie helmpjes bij! DIe zullen ze wel opzetten zonder problemen! 😉 Ik zou ook voor het bijtje gaan omdat het unisex is, lekker handig om door te geven nadien aan de volgende 😉

 21. Rianne Weerd schreef:

  Wat een toffe actie! En wat staat de Bumblebee jullie dochter geweldig goed. Ik vind deze ook wel erg leuk voor onze kinderen, aangezien we zelf bijen hebben. Maar MOO is ook wel geweldig. Ik denk alleen dat Daisy pink het beste bij de fiets en de jas zal staan van onze dochter. Een wat meer 1 geheel 😉

 22. Miekske Dingens schreef:

  Whooooop; steeds wanneer ik deze gave helmen zie voorbij komen, denk ik steeds, wat stoer! Die zou zo gaaf zijn voor onze kapoen! Dus nu zou ik graag een kansje wagen zodat onze kleine man, zo’n stoere helm opkan (met plezier!) Mag ik meedoen voor een Baby Nutty Moo?

 23. Jannette schreef:

  Hallo. Wat een geweldig leuke actie…ik wordt blij van de helmen. Heel hip en stoer. Wellicht dat het mijn zoontje kan helpen. Wij weten sinds kort dat hij hypermobiel is en erg snel overprikkeld. Hij vindt daardoor veel dingen eng om te doen waaronder fietsen. Wellicht geeft zo’n mooie helm hem zelfvertrouwen dat hij het wel kan! De Silver Fly is erg leuk. Voor nu zullen we gaan duimpjes draaien….

 24. Susan Z schreef:

  De mooie roze Daisy Pink helm vind ik helemaal te gek!! Past perfect bij mijn kleine meid.. En nu krijgt ze binnenkort ook toevallig een fiets zonder zijwieltjes omdat ze dan jarig is ??Dus die helm zou ze heel goed kunnen gebruiken!

 25. Michael noo schreef:

  Zou super zijn!! Hele leuke helmpjes. Maak heel graag kans op de Silver Fly
  Little Nutty zou super zijn de kleine daarmee veilig te zien fietsen.. Hopen en afwachten geblazen

 26. JZ schreef:

  Ik zou graag de Little Nutty Gen 3 ‘Lotsa Love’ willen winnen voor ons kleine meisje!
  Zij krijgt binnenkort haar eerste loopfietsje en deze helm maakt het plaatje compleet en past mooi bij haar fietsje.

  Zij is een echte brokkenpiloot, so safety first!!

 27. Karin schreef:

  Jaaa heel leuk! Ik zou graag de ladybug (het lieveheersbeestje) willen winnen, superschattig. Heel handig voor onze wildebrasjes :S 😉 en laat ik nou 9 oktober jarig zijn, dat zou dan toch een leuk cadeautje zijn!

 28. Joy ce schreef:

  Die zijn wel heel leuk! super schattig en ook fijn dat ze zo mooi zijn dat kinderen ze constant op willen, geen strijd voor het fietsen 🙂

  Ik ga voor het lieveheersbeestje

 29. Kevin V berk schreef:

  Wauw! Mijn zoontje is nu bijna in staat om zonder zijwielen te gaan fietsen! Het zou wel uber gaaf zijn als ik de UNION JACK mag winnen voor ‘m… Kan hij veilig leren fietsen! En inderdaad niet verplicht maar zeeeeeeeeer welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.