Win ‘Een Frozen Hart’

frozen

De film Frozen ken je vast wel, en anders heb je er sowieso wel eens van gehoord. Ook de liedjes (en dan vooral Let It Go) zijn je vast niet ontgaan. Maar wist je dat er ook een Frozen boek is? Hij komt begin 2016 uit en ik mag er 3 weggeven!

Het boek

Anna heeft het grootste deel van haar jeugd afgezonderd van de wereld in stilte doorgebracht. Haar ouders zijn omgekomen bij een ongeluk en haar zus Elsa – de enige persoon die haar een greintje liefde had kunnen tonen – is koud en afstandelijk. Wanneer de knappe prins Hans naar de stad komt voor de kroning van Elsa valt Anna meteen als een blok voor hem. Ze denkt dat ze eindelijk de liefde heeft gevonden die ze al die jaren zo heeft gemist. Maar Hans heeft intussen heel andere bedoelingen. Hij ziet een kans om zijn eigen koninkrijk en zijn twaalf vervelende broers te ontvluchten en koning te worden van Arendelle… 
Een Frozen Hart vertelt vanuit vanuit wisselend perspectief het verhaal van Anna en Hans. Duik dieper in het hoofd van de twee bekende hoofdrolspelers, krijg nieuwe inzichten bij deze moderne klassieker en je zal de film weer bekijken met andere ogen!

Win ‘Een Frozen hart’

Wil jij dit boek winnen? Like dan de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en vertel voor wie jij dit boek zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 6 januari 2016.

Dit artikel is tot stand gekomen door een winactie.

31 gedachten over “Win ‘Een Frozen Hart’

 1. Edriënne schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zus! Ze is een enorme Frozen fan en kent alle liedjes. Ze heeft zelfs een Frozen dekbed, die we voor haar verjaardag hebben gekocht. Alleen in haar Frozen spulletjes heeft ze nog geen boeken, dus dit zal ze vast heel leuk vinden! (en stiekem lees ik ‘m dan waarschijnlijk ook, secret Frozen fan, Disney is gewoon te leuk). En ik like je op Facebook 🙂

 2. Jolein Koolske schreef:

  Zooooo gaaf voor mijn knappe dochters ! Mijn oudste dochter is helemaal an van prinses Elsa en mijn jongste docher van prinses Anna. Ook hun karakters lijken wel op die van hun hahaha. Ik zou mij meisjes hier wel blij mee kunnen maken !!!

 3. Nicky schreef:

  Frozen doet het altijd goed! Ik zou het graag willen winnen voor mijn lieve blogvriendin Simone! Helemaal gek op Frozen en op lezen dus hier maak ik haar enorm blij mee! En natuurlijk vind ik jou Facebookpagina leuk!

 4. Simone schreef:

  Ahhh FROZEN! Ik en mijn BFF zijn enorme Disney fans en dan vooral Frozen. De liedjes zingen we van voor tot achter mee en we hebben afgelopen Oud & Nieuw in Disney doorgebracht. Lekker meegezongen met de Sing-a-long. Maandag komt het filmpje op mijn blog! 🙂 Ik doe heel graag mee. Kan ik deze voorlezen aan het kleine nichtje van mijn vriend.

 5. Alyt schreef:

  Aan Malou,

  Mijn dochters hartje smelt van Frozen. Ze wil alles van ❄Frozen❄ hebben, ze is een hele grote Fan. De film, een bordspel, haardingetjes, en knutselmateriaal heeft ze al. Ze wordt in februari 6 en ja het wordt een groot FROZEN feest, met een FROZEN taart en Frozen cadeautjes. Ik weet zeker dat ze dit boek van Frozen zou willen krijgen.
  Daarom doe ik mee voor mijn bijna jarige FrozenPrinses!

 6. melissa schreef:

  Ik doe mee voor mijn bijna 5 jarige dochter. ze wil een frozen feestje geven en frozen cadeautjes krijgen. perfect dus ;-). liefs melissa

 7. Melissa Polfliet-deJonge schreef:

  Omg geweldig ? ik vind frozen echt zo’n leuke tekenfilm zing zelf uit volle borst mee ?? ons zoontje is nog maar 9 maanden maar hij kijkt gezellig mee en geeft mij de grootste glimlachen (zing niet echt zuiver haha dus zal wel mama uitlachen zijn ?) maar het zou geweldig zijn om hem uit dit boek te mogen voorlezen of dat hij er zelf later veel leesplezier van heeft. Ik kan zelf niet wachten om hem te lezen in ieder geval ? ben ook een echte disney fan (heb alle dvd’s en ons zoontje zn kamertje is geheel in disney stijl met knuffels, beeldjes, en een hele serie van Tiger als aankleding van de babykamer ?) oooeeeh ik ga duimen voor dit geweldige boek ?

 8. Saskia schreef:

  Ik doe mee voor onze frozen gekke dochter van 3! De film kunnen we nu allemaal (ja ook papa) letterlijk meepraten dus het wordt tijd voor uitbreiding!

 9. Marlies schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter en daarna zou ik het boek gebruiken voor mijn leerlingen op een vso school. .De meiden smelten voor deze voor, dus een goede stimulans om het lezen te oefenen..Want lezen is leuk! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.