Win een gepersonaliseerde armband

babyenmamakado 1

Vorig jaar kreeg ik voor moederdag een armband met Nomi’s naam erop. Ik draag hem nog steeds heel vaak en ik krijg er veek leuke reacties op. Toen ik de vraag kreeg van de eigenaresse van Babyenmamakado.nl of ik samen met haar een winactie wilde organiseren waarbij ik 2 van dit soort armbanden weg mag geven, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

nomi armband

Dit is die van mij en ik heb hem wel van een andere webshop, maar het idee is op zich hetzelfde. Ik vind dit soort armbanden heel mooi en ik ben er nog steeds heel blij mee.

babyenmamakado 2

En ik mag dus 2 armbanden weggeven! Je kunt kiezen voor een naam, eventueel met de geboortedatum erbij, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere tekst. Ook kun je kiezen voor verschillende symbolen.

Om mee te doen moet je de Facebookpagina’s van Babyenmamakado.nl en die van MadebyMalou.nl liken. Ook zou ik het leuk vinden als je dit bericht liket op Facebook, en/of erop reageert. En daarnaast moet je hieronder natuurlijk een reactie achterlaten, zodat ik weet dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen. Ik zou het ook leuk vinden als je vertelt wat je op de armband zou laten zetten.

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 1 april, daarna neem ik contact op met de winnaars.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

60 gedachten over “Win een gepersonaliseerde armband

 1. Moniek Semmekrot schreef:

  Hallo

  Ik zou graag de naam van onze zoon erop willen hebben met de geboortedatum ….zoiets heb ik nog niet

  Groetjes van moniek

 2. Kim schreef:

  Ja super leuk actie!
  Zou dan de naam ties en zijn geboortedatum 7 -1-2016 er op zetten.

  Zat zelf al te denken aan zoiets dus zou leuk zijn als ik dit win 😉

 3. Sanne schreef:

  Ik ben 30-03 jarig zal een leuk cadeautje zijn, aangezien ik waarschijnlijk weer niets krijg van mijn man ?! Onze zoon Stijn viert 04-04 zijn eerste verjaardag ?!

 4. Marian Zw. schreef:

  Ik heb inmiddels twee volwassen meiden, en nu ook nog twee kleintjes thuis, is zou het leuk vinden om de naam van de twee jongsten op de armabnd te zetten! Een echt cadeautje?

 5. Alieke Leppink schreef:

  Heel graag zou ik deze winnen.
  Ik zou dan de namen van mijn beide meisjes met een hartje erbij op willen hebben.
  Danique & Eline.
  Onze 2 mooie dochters die ik altijd zichtbaar wil dragen met dit mooie sieraad ?

 6. Cynthia schreef:

  Wat onwijs leuk! en zo leuk dat je ze helemaal kan personaliseren zodat je er een hele mooie betekenis aan kan geven! Ik weet al wat ik erop wil mocht ik winnen haha <3

  Liefs Cynthia

 7. Tamara TS schreef:

  Wat een superleuke actie! Als ik een tekst mocht kiezen, dan zou er “Surviver since 2009” opkomen.
  Ik heb gedeeld en gereageerd op FB, volger was ik a. (Tamara Mara Großmaul)

 8. Nadia schreef:

  Leuk zo’n persoonlijke armband! Graag doe ik mee. Ik weet nog niet of ik de namen van mijn kids of iets anders daarop zou hebben. ?

 9. Wendy schreef:

  O wat een gave actie onze dochter Malou heeft met haar geboorte een gouden naam armbandje gekregen maar is deze toen ze 2 was verloren , we hebben hem op de vakantie foto nog gezien en daarna niet meer.
  Dit zou dan een super kado zijn,

 10. Tessy Brugmans schreef:

  Ik wil deze graag winnen voor m’n beste vriendin in een moeilijke periode. Met de namen van haar zoontjes erop Wes en sep.

 11. Marije schreef:

  Ik zou iets anders doen als alle mama’s hier denk ik. Ik heb namelijk drie kinderen, dus om er maar van 1 een armband te gaan dragen zou raar zijn. Ik ga echter op 8 juli 2016 trouwen (werd wel tijd na 3 kinderen?) en wij houden niet van traditionele trouwringen. Dus ik zou de naam van mijn (bijna)echtgenoot en onze trouwdatum er in laten zetten.

 12. Daphne schreef:

  Wat super stoer! Toen mijn kleinte mannetje geboren was kreeg ik een bedelarmbandje, maar als moeder niet heel handig. Al vier keer gebroken, een mooi aandenken, maar niet praktisch. Deze is stevig en kan ik steeds om. Een mooi statement voor als ik onderweg ben zonder mijn kleine mannetje.

 13. Jolijn schreef:

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans en ga alvast even denken wat ik erop zou willen zetten (:
  Ik like beide facebookpagina’s
  Liefs, Jolijn

 14. Michael noo schreef:

  Doe super heel erg graag mee… Wat ik erop zou zetten? Kunnen verschillende dingen zijn dus daar moet ik nog even over nadenken

 15. melissa schreef:

  Wat ontzettend leuk en origineel: ik doe graag mee. ik zou denk ik de namen van mijn kids erop zetten. Ik volg beide fb pagina’s. liefs melissa

 16. Wanda Berg schreef:

  Wat leuk deze winactie doe heel graag mee voor een vriendin van mijn die bijna gaat bevallen zou dit een fantastisch cadeau zijn. Hopelijk mag ik het winnen.

 17. Silke P schreef:

  Gave actie! Ik zou graag ”on top” op de armband willen zetten. Ik ben nogal door een rotperiode gegaan en ik wil mezelf er altijd aan blijven herinneren dat ik ook in mijn eentje ”on top” kan zijn en dat ik kracht uit mezelf kan putten!

 18. Anita Diepeveen schreef:

  Wat een leukerd!
  Ik zou er graag “Hoera het is vandaag!” op willen
  Doordat ik chronisch ziek ben is elke dag weer een geschenk

 19. Marcia Kemper schreef:

  Prachtige armband. Ik zou de naam van mijn zoon willen laten zetten. Ik wil al heel lang iets bijzonders voor onze liefde samen. Prachtig

 20. Nancy schreef:

  Ik zou graag de naam van mijn zoontje met zijn geboortedatum erop willen hebben zodat ondanks hij niet bij mij is toch een klein beetje bij mij is.

 21. Manon schreef:

  Wat een leuke actie!

  Graag de namen van mijn twee dochters “Anne en Eva”. Zoals de andere dames die reageren wel kunnen beamen, zijn je kinderen toch je grootste trots.

 22. kelly hoogesteger schreef:

  ik zou graag de namen van mijn man en kind erin willen…

  brandon glenn

  mijn kleine man draagt ook de naam van mijn grote man.

  het zou geweldig zijn gelijk 2 in 1

 23. Karen Vonk schreef:

  Wat een mooie persoonlijke actie!

  Als ik mag winnen zou ik hem aan mijn dochter geven met haar naam en geboortedatum erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.