Win een SuperTrash clutch

st

Omdat de meeste winacties de laatste tijd voor baby’s en kinderen zijn, vond ik dat het tijd werd voor een ander soort winactie. Deze keer kun je een clutch van SuperTrash winnen!

SuperTrash clutch

st1

Ik kreeg er eentje voor mezelf en een van jullie krijgt een code om hem zelf te bestellen op Telefoonhoesjesxl.nl. Op deze site kun je ook heel veel andere dingen vinden, zoals een nokia lumia 635 hoesje, een Galaxy Xcover 3 case en veel andere tablet- en telefoonhoesjes.

st2

Ik vind hem zelf heel erg leuk! Hij staat bij iedere outfit, en ik gebruik hem ook vaak om mijn eigen spullen gescheiden te houden van Nomi’s spullen. Want als ik mijn eigen spulletjes in de luiertas doe, ben ik telkens zo lang aan het zoeken.

Winnen!

Wil je kans maken op deze clutch? Like dan de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen. Wie weet ontvang jij binnenkort dan een heel leuk kerstcadeautje.

Je kunt meedoen tot en met zondag 13 december.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

64 gedachten over “Win een SuperTrash clutch

 1. Mi-choe Emanuelson-Luykx schreef:

  Omdat ik voor iedereen al leuke dingen voor onder de kerstboom heb en ik een verraste blik heel goed kan ‘faken’ als ik deze uit zou pakken 1e kerstdag 🙂 Hij ziet er super mooi uit, even geen luiertassen en hutkoffers vol kinderspullen. Even ik.. ipv mama.

 2. Madelaine schreef:

  Super leuke winactie. Ik doe mee, als kerstcadeautje voor mezelf. Rond die tijd lig ik denk ik in het ziekenhuis wat weeën weg te puffen omdat ik ons dochtertje verwacht, dus moeders moet ook verwend worden ha.

 3. Gita Kruithof schreef:

  Wat een leuke winactie! Doe graag mee!! Geweldig mooie clutch:) Ook ik zou m graag willen gebruiken voor mijn eigen spulletjes in de luiertas, want het is idd een gezoek nu steeds 😉

 4. Alicia Hofman schreef:

  Wat gaaf! Mama’s mogen ook wel eens verwend worden. Mocht ik deze onwijs gave clutch winnen gaat hij onder de kerstboom!

  Jou idee om spulletjes zo apart te houden in de luiertas vind ik ook super slim en handig. Voor als we er niet feestelijk bij lopen dan hè!

 5. sas schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Inderdaad er leuk, eens een ‘cadeautje voor jezelf’. Voordat ik zwanger was dacht ik nou ik blijf gewoon lekker spulletjes voor mezelf kopen als ik later een kind heb, maar ik ben nu 5 maanden zwanger en m’n ongeboren kind heeft nu al meer kleding dan ikzelf haha. Babyspullen en kleertjes zijn zo leuk, maar het is inderdaad belangrijk om ook jezelf niet te vergeten ?

 6. Cindy schreef:

  Leuke actie! Ik ben wel misschien de laatste vrouw op aarde die nog geen clutch heeft. 😉 Lijkt me daarom erg leuk om deze te winnen. De tip om een clutch in de luiertas te doen, zal ik sowieso onthouden voor als ons zoontje in januari geboren wordt! 🙂
  Cindy onlangs geplaatst…HOE GA JIJ OM MET AFWIJZING?My Profile

 7. Sarah van Dam schreef:

  Ohhh wat een super leuke winactie alweer! Ik zou hem graag willen winnen om aan een vriendin te kunnen geven die het financieel erg moeilijk heeft, haar favoriete merk is namelijk SuperTrash maar heeft op dit moment niet de mogelijkheid er zelf iets van te kopen.

 8. Romy schreef:

  De laatste tijd had ik wat minder tijd voor hoe ik eruit zie,
  Bij drukte met studeren is dat immers je prioriteit nie’
  Maar voor 2016 wordt mijn goede voornemen dat dit meer moet,
  Gewoon omdat er mooi uitzien me ontzettend goed doet.
  Dit leuke tasje is dan al een goed eerste begin,
  Vandaar dat ik het dolgraag win 🙂

 9. Patricia schreef:

  Wauw ! Die wil ik heel graag winnen !! Super handig en kei mooi !
  Past echt overal bij , bij mijn doordeweekse stoere outfit maar ook bij mijn kerstjurkje !

 10. Marian Zw. schreef:

  Volg je al op facebook. Ik doe mee! Deze is echt super gaaf! Ik loop nog steeds met een oud tasje….ach alle past erin! Maar deze is echt te gek voor de komende feestdagen, kom ik ook eens chique voor de dag 🙂

 11. Lin van de Werf schreef:

  Die is leuk zeg! Past overal bij en is ook nog eens erg multifunctioneel; als clutch, toilettas, bag-in-bag. Ik zou het dan ook superleuk vinden als ik deze onder de kerstboom vind, dus ik maak graag kans!
  Groetjes Lin

 12. Tamara TS schreef:

  Die is mooi! Ik doe heel graag mee! Altijd lastig om een mooi tasje te vinden dat overal mooi bij staat, maar dit is er absoluut een! Ik was al volger op FB, dus heb even geliked en gedeeld.

 13. Sanne B schreef:

  Ik maak graag kans op deze mooie clutch.Prachtig voor een stapavondje of nu in de feestmaand maakt het je outfit ook compleet.Erg mooi .I Love It !

 14. Ilona schreef:

  Wauw die is mooi! Ik maak erg graag kans op de mooie clutch. Ik ben vandaag 26 weken zwanger en wij verwachten ons eerste zoontje in maart! Sinds ik weet dat ik zwanger ben koop ik eigenlijk alleen nog maar voor de kleine man! Heel erg leuk natuurlijk ☺️maar deze mommy to Be zou het ook wel heel erg leuk vinden om in de watten gelegd te worden! ☺️

 15. Nathalie Hellmig schreef:

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk Madebymalou.nl !!! <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke Supertrash cluch gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaa wat is hij GAAF! Helemaal mijn ding  LOVE IT! Matcht perfect bij mijn ST outfit  Ohhh dit zou echt "het" perfecte cadeau voor onder de boom zijn, zou mijn geluk niet op kunnen, SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 16. Heleen Melchers schreef:

  Wat een gave clutch! Ik wilde er altijd al 1, maar het is er tot nu toe niet van gekomen. Ik vind hem erg mooi en hij past inderdaad overal bij. Ik zou hem heeeeel graag winnen!

 17. Tasja schreef:

  Wauw, die is echt leuk! Ik ben al maanden aan het zeggen dat ik echt een nieuwe tas moet, maar echt een kopen is er nog niet van gekomen. Dus ik waag eerst even een kansje! Ik like je pagina al, zo ben ik hier ook gekomen! 🙂 Succes allemaal!!

 18. liset van dijk schreef:

  Whaaaaaaaa ben ik even blij dat ik dit nog tegenkom!! Wat super gaaf dat je zon onwijs mooie clutch weggeeft, wauwwwww zoiets moois heb ik nog niet!! Zou echt een geweldig cadeaute voor mezelf onder de boom zijn hihi de kids verwend op 5-12 en mama hopelijk wat leuks onder de boom! Ik ga hiervoor super hard duimren, liefs liset

 19. Liset van Dijk schreef:

  Woehoeeeeeeee super leuk dat ik dit nu nog eventjes tegenkom!!

  Hoe leuk is het als ik mezelf mag verwennen met een te gekke clutch ? Whaaa awesome !! De kids zijn goed verwend op 5-12 en mama mocht alles verzorgen hihi, des te leuker is t als er voor mij een mooi cadeautje onder de boom zal liggen 🙂 Die kan ik mooi meenemen naar een avondje uit met mn mannetje of tijdens een avondje stappen ! Whaa ik vind m echt geweldig !!

  Super leuk dat je dit weggeeft , heb je geliked op fb en volg je nu ook op twitter 😉
  Verder kan ik alleen maar heeeeeel hard duimen !!

  Liefs Liset van Dijk

 20. Romy schreef:

  Waarschijnlijk ben ik al te laat ? Ik had al wel op Facebook gereageerd, want ik dacht dat, dat de bedoeling was maar nu zie ik dat het hier moest ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.