Win My First Baby Annabell

my-first-baby-annabell

Zelf heb ik echt een poppenmoedertje in huis, Nomi speelt dagelijks met haar poppen. Zij kreeg toen ze een paar weken oud was van Sinterklaas haar eerste pop; een My First Baby Annabell. Ze heeft deze popย nu ruim 2 jaar en ze is er nog steeds helemaal verliefd op. En goed nieuws; ik mag een van jullie blij maken met zo’n pop!

My First Baby Annabell is niet alleen slim, maar ook uniek. Ze combineert een levensecht moeder/kind-rollenspel met een app (die niet noodzakelijk is, het is een extraatje), welke interactief is met de pop. De app geeft bijvoorbeeld de handelingen van de poppenmoeder of -vader weer, terwijl er met de pop gespeeld wordt. Ook geeft de app tips, er wordt bijvoorbeeld verteld dat de pop een boertje moet laten.

Winnen!

Wil jij My First Baby Annabell winnen? Laat hieronder dan een reactie achter waarin je vertelt wie je hier blij mee zou willen maken met deze pop en like dit bericht op Facebook. Ik zou het erg leuk vinden als je daarnaast ook mijn Facebookpagina liket. Taggen en delen wordt ook erg gewaardeerd!

Je kunt meedoen tot en met zondag 8 januari 2017, daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mail adres in te vullen.

Meer informatie over winacties vind je in mijn disclaimer.

84 gedachten over “Win My First Baby Annabell

 1. Adriana de Ruiter schreef:

  Zo’n prachtige babypop heb ik zelf als klein meisje altijd over gedroomd! Het leek me zรณ geweldig om zo’n babytje (een pop dan) voor mezelf te hebben! Maar mijn moeder zei altijd, jij hebt je zusje, dat heeft verder niemand!
  Deze pop gaat natuurlijk nog een stapje verder, met de app en ik moet heeel eerlijk zeggen dat ik het zelf ook heel leuk vind om het te installeren en te zien… <3

  Zou superleuk zijn om de eerste pop voor onze pleegdochtertje te winnen! Een eerste pop is altijd bijzonder, maar als het dan ook nog zo'n prachtexemplaar is!!! Natuurlijk willen heel veel moeders zo'n prachtige pop voor hun dochter of kleindochter winnen, maar wie weet heb ik dit keer geluk?

  Ik wens je in ieder geval heel fijne dagen met oud en nieuw! En ga in het nieuwe jaar vooral zo door!!! ๐Ÿ˜€

 2. Sofie schreef:

  Ik zou graag deze pop winnen voor mijn dochtertje. Nu haar broertje geboren is wil ze hem altijd pakken maar dat gaat natuurlijk niet. Met deze pop kan ze dan zelf moedertje spelen.

  Fijne (late) kerst en een gelukkig nieuwjaar ! Blijf bloggen, altijd interessant om te lezen !

 3. Alyt van der Heide mama van een poppenmama schreef:

  Mijn dochtertje van vier is echt een poppen meisje mama. Vanaf jongs af aan sleept ze al met de pop van haar grote zus. Tijd voor een eigen pop. Ze heeft al een kleine babypop maar Annabell is natuurlijk veeeeeel echter. Dit zou haar mama meisje poppenhartje sneller doen kloppen. Doe heel graag voor haar mee.

 4. Jamila schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze is ook een lieve poppen moeder voor haar lappenpop ze heeft nog geen babyborn of babyannabel dus ze zou deze pop geweldig vinden zeker omdat hij verschillende functies heeft als een echte baby ze zou ook een geweldige moeder zijn van Annabell

 5. Michael noo schreef:

  Super gave prijs waarmee ik heel graag mijn dochter mee wil verrassen. Ze is echt een poppen liefhebber en zou ook voor deze de zorg dragen.

 6. Tamara schreef:

  Wat tof dat er ook en app bij hoort, heel benieuwd naar deze pop. Emma gaat dit fantastisch vinden. Baby Annabel verwelkomt ze ongetwijfeld met hele grote open armen!

 7. Caroline Hulsebosch schreef:

  Ik kan hier mijn dochter heel blij mee maken. Momenteel wonen we bij mij ouders ivm verbouwing van ons nieuwe huis, en hier speelt ze heel leuk met een mooie pop. Een Annabell pop zou haar heel blij maken om mee te spelen als we straks weer in ons eigen huis wonen.

 8. Sherida schreef:

  Ik zou deze mooie pop graag willen winnen voor onze kleine poppen moedertje ( maar stiekem vindt ons zoontje het ook erg leuk)
  Dus kan er zeker 2 kindjes heel blij mee maken.

 9. Dominique schreef:

  Ow wat gaaf voor me prinsesje !! e is 2,5 en helemaal gek op poppen !! Ik zal op fb ook nog een reactie plaatsen en het bericht liken !!

 10. SophiaG schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Isa van 4 jaar. Ze is sinds twee maanden grote zus en speelt nu heel veel met haar pop Roosje. Ze zal net zo goed zorgen voor Annabell.

 11. Lisanne Boem schreef:

  Mijn lieve nichtje, als ik ga oppassen zou ze hier zo ontzettend vrolijk van worden en er blij mee zijn en ik heb zelf deze pop gehad toen ik klein was en het was echt mijn favoriet!

 12. Kim schreef:

  Hier ook een echte poppen meisje. Zo leuk! Ze weet ook al wat ze wil voor haar verjaardag…..Een baby zusje…nou ehm die gaat er niet komen. Misschien maakt deze pop annabel het dan een beetje goed.

 13. Marian schreef:

  Mijn dochtertje is zelf nog een baby, dus nog iets te jong. Maar ik heb een lief nichtje dat een echt moedertje is en ook graag een baby verzorgt, net als haar tante!

 14. Sarah schreef:

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn prinsesje wiam. Ze is op 2 januari jarig en word 2 jaartjes. Zou een heel leuk verjaardagskado zijn, omdat ze dit dik verdiend. Toen ze 6 maanden was, raakte ik zwanger van ons zoontje, waardoor ik haar minder aandacht kon geven en nu nog steeds vaak meer aandacht aan de kleine geef. Verder is ze heel zorgzaam en behulpzaam voor haar kleine broertje. En over 6 maanden word ze weer grote zus?, kan ze alvast oefenen met een bijna levensechte baby?!

 15. Marieke schreef:

  Ehm is dit die pop waarover pas iets in het nieuws was? Dat er meegeluisterd en/of gekeken kan worden? Nou ja, ik wil hem winnen voor mijn zwangere schoonzus, of eigenlijk voor het baby’tje, wat hoop ik een meisje is ;-).

 16. Nadia schreef:

  Ik zou graag mijn nichtje (5 jaar) hier blij mee maken! Ze maakt altijd prachtige tekeningen voor mij. Ik denk dat ze dolblij mee hier zou zijn.

 17. elisabeth maria martina schreef:

  dit is voor mijn kleindochter een heel welkom kado, als mama bezig is met baby quinn kan lise heerlijk tuttelen met haar Babyborn

 18. Marlieke schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Want wat was ze verdrietig dat pop cayla weg moest.
  (Vast wel gelezen in het nieuws dat deze poppen niet veilig zijn)

  Dus ik zou haar graag verrassen met een nieuwe en veilige pop zodat ze weer uren kan spelen!

 19. will schreef:

  Super lief en zacht voor mijn kleindochter van 4 jaar.
  Zij is een poppenmoedertje, maar heeft nog niet zo’n mooie babypop.
  Graag waag ik een kansje voor haar
  IK heb om privรฉredenen geen Facebook, maar volg je altijd op Blolovin.

 20. sherry schreef:

  Wat een geweldige poppetjes mijn nicthtje zou hier enorm blij van worden. Die houdt veel van poppen. Ze kan haar collectie nog meer uitbreiden. Ze heeft een verzameling aan poppen.
  Ik heet Sherry Masters op facebook heb je pagina geliket, je bericht gedeeld en mijn vrienden getagd.
  sherry onlangs geplaatst…Mega NieuwjaarsgiveawayMy Profile

 21. kelly schreef:

  Ik zou deze pop graag willen winnen voor mijn nichtje. Zij is nu net een paar maanden oud en het lijkt mij geweldig dat zij, net zoals jij beschrijft, kan opgroeien met zo’n geweldige pop.

 22. Anneliese de Waal schreef:

  Ohhh….dat zou mijn dochtertje Sam helemaal super vinden !!, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 23. Jolein koolske schreef:

  Oh zou zooooooo gaaf zijn voor mijn kleine mini me’s ???? zo grappig dat ik soms mezelf hoor praten/ezels herken in mijn dochters . Als ze zo een mooie baby hebben zal dat nog wel erger worden aangezien hun dan ook ‘mama’ zijn hahaha . ?

 24. Wendy schreef:

  Toppie! Ik doe mee.
  De pop in mijn kleutergroep is aan vervanging toe, hoofd is los. Nu even geen baby in de huishoek, dus hoe leuk zou het zijn als we winnen. Dan heb ik een heel blij stel meiden.

 25. Angela ten Ham schreef:

  Graag zou ik deze pop voor mijn dochter willen winnen. Mijn dochter heeft het 22q11 deletie syndroom en vindt het heerlijk om met poppen te spelen. Hier wordt ze rustig van. In januari krijgt ze weer een nare behandeling bij de tandarts, hoe leuk zou het zijn als ik haar deze pop als troost kan geven.

 26. Bodil schreef:

  Leuk! Onze Evi meldt zich graag aan als poppenmama, dit zou haar eerste echte pop zijn! ๐Ÿ˜€
  (Nu ‘leent’ ze wel eens stiekem een pop van haar grote zus… ๐Ÿ˜‰

 27. Myrthe schreef:

  Ik zou mijn nichtje blij willen maken met deze baby annabel pop. Ze heeft er nu precies de goede leeftijd voor. En ze is gek op roze dus ze vind het vast erg leuk dat de pop roze kleertjes aanheeft.

 28. melissa schreef:

  Wauw, mijn poppenmoedertje elise wordt bijna 6 en wat staat er op haar lijstje (net als met sinterklaas), juist zo;n mooie pop. hiermee zeurt ze deze mama hopelijk voorlopig niet aan het hoofd voor een echte baby haha. liefs melissa

 29. Viev van der Hout schreef:

  Deze zou helemaal geweldig zijn voor ons poppen moedertje Amelie. Ze wil heel graag moederen over haar babyzusje maar soms gaat dat een beetje te ruw…. en bij deze baby zou dat een stuk minder kwaad kunnen ?

 30. Lisanne schreef:

  Mijn dochtertje is ook zo’n poppenmoeder! Een little babyborn is nu favoriet maar ik vind zelf Annabel een leukere pop ? Dus zou fantastisch zijn om die te winnen voor mijn meisje! Ze zal er met heel veel liefde voor zorgen โค

 31. Jennifer Liu Lee schreef:

  ik doe heel graag mee voor mn zoontje! hij heeft nu een klein popje wat hij erg leuk vind dus dit zou al helemaal geweldig zijn! <3

 32. Irene schreef:

  Oh, daar zou onze dochter super blij van worden! Die is momenteel in een voor-de-baby-zorgen fase. Al haar knuffels zijn babies waar ze heel goed voor zorgt. Deze pop zou ze geweldig vinden! Leuk voor haar (bijna) verjaardag! Duimen!

 33. Linda van Slooten schreef:

  Wat een leuke actie! Het lijkt me heel leuk deze te winnen voor mijn jongste dochter van 4 jaar. Ze is een echte poppenmoeder ๐Ÿ™‚
  Als ik kleren van haar weg wil doen omdat ze te klein zijn mag dat niet, want die wil ze bewaren voor haar eigen baby. En dan zegt ze ook nog zo mooi: “als ik dan mama ben en jij dan oma bent mama” ๐Ÿ˜€

 34. Yessica leidner schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn prinsesje die bijna jarig is dan word ze 3 jr, dagelijks speelt ze met poppen maar dut heeft ze niet ik vind deze pop en het heel leuk voor me prinsesje, zou een geweldige verjaardagscadeau 21 februari is ze jarig ik volgde je al op Facebook ( Jessica jill John Leidner) en jou leuke blog( yessica leidner)
  En ook instagram (yessicaleidner) en Twitter (yessicakoot) en youtube

 35. Hanneke schreef:

  Ik zou hem graag winnen voor mijn kleine meisje. Nu is ze nog iets te klein, maar ze wordt vast een hele lieve poppenmoeder. Tot die tijd zal Annabel liefdevol verzorgd worden door grote.

 36. Natasja Smit schreef:

  Ik doe graag mee voor poppenpapa. Hij heeft geen broertjes of zusjes hoewel hij die wel graag wil maar dat gaat helaas nooit waarheid worden. Met baby Annabell kan hij zelf kijken of hij de papa is of grote broer, met zijn fantasie kan hij dus 2 kanten op. In ieder geval zal hij er heel blij mee zijn.

 37. Mariska giulianojazzlyna schreef:

  Oohhh voor mijn poppenmama jazzlyna die mij adoet als ik haar kleine broertje verzorg en de borst geef. Zoo leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.