Win My Little Pony Baby Flurry Heart

my little pony baby flurry heart

Deze lieve My Little Pony Baby Flurry Heart is op zoek naar een papa of mama! Ze houdt ervan om op haar buikje gekieteld te worden, dan zal ze op haar allerschattigst lachen en als je op haar buikje drukt lacht ze nog harder! Als je in haar voetjes knijpt gaat ze praten en terwijl ze praat licht haar glitterhoorn op. Rood als ze verdrietig is, en mooi blauw als ze blij is. Baby Flurry Heart is zacht en ze heeft prachtige vleugels in alle kleuren! Ze heeft een rammelaar bij zich en als je daarmee schudt zal ze zoete geluidjes maken. Met het flesje kun je doen alsof je haar voedt en er zijn nog veel meer manieren om met haar te spelen.

 

my little pony

Ken jij iemand die de papa of mama van deze My Little Pony wil worden? Doe dan mee aan deze winactie en laat hieronder een reactie achter. Ik wil graag weten voor wie je haar zou willen winnen en daarnaast zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina en het bericht over de winactie liket. Ook taggen en delen wordt erg gewaardeerd.

Mocht je niet winnen, dan kun je Baby Flurry Heart onder andere kopen via Bol.com voor
€ 54,99.

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met zondag 8 januari 2017, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Meer informatie over winacties vind je in mijn disclaimer.

85 gedachten over “Win My Little Pony Baby Flurry Heart

 1. Serena schreef:

  Mijn dochter vind paardjes geweldig. Ze speelt nu contant met mijn ouder my little pony’s en ik zou het heel leuk vinden als ze deze aan haar collectie kan toevoegen.

 2. Mirella Giesberts schreef:

  Ik wil graag winnen voor mijn dochtertje Tess. Ze heeft een zacht poppetje die ze zo lief knuffelt en meesleept zodat iedereen de pop even moet knuffelen. Ze is de laatste tijd ook helemaal gek van paardjes en doet de geluiden na. Baby Flurry is een perfecte combinatie van pop en paard!!! Ik vermoed dat Tess deze niet meer los zou laten mochten we winnen?

 3. Claudia Diependaal schreef:

  Voor het liefste meisje op deze aardbol! En onze kleinzoon Yuano zou het ook super vinden. Zijn lievelings kleur is roze echt waar!

 4. Heidie van der Steeg schreef:

  Zeker weten, wil mijn 4-jarige dochtertje heel graag voor deze My Little Pony Baby Flurry Heart willen zorgen. En dat kan ze vast heel goed want ze is een zorgzaam meisje. Ze vindt de Little Pony’s al heel erg leuk en schattig maar deze baby zal ze natuurlijk nog veel schattiger vinden!

 5. Jamila schreef:

  Wouw weer een leuke win actie!!
  Ik doe graag een kansje wagen voor mijn dochtertje Zeineb ze is een hele lieve moedertje voor haar mini baby pop ze heeft nog heel veel liefde over voor baby flurry dus ze zou welkom zijn bij ons thuis gr Jamila &Zeineb

 6. Sherida schreef:

  Ik zou het graag willen winnen voor m’n dochtertje die nu in de lappenmand zit samen met haar broer en dus geen kerstfeest vanavond bij opa en oma kunnen vieren.

 7. Myrthe schreef:

  Ik zou deze pony graag winnen voor mijn dochtertje! Zij is gek op My Little Pony en alles wat aaibaar is. Deze pony past perfect bij haar. Ik denk dat ze ook wat zou kunnen leren van met het spelen met de pony. Dus ik vind ‘m ook leuk :).

 8. Marian schreef:

  Hier een moedertje en oma die graag voor dit schatje willen zorgen. Ervaring met pony’s en baby’s is aanwezig, dat gaat dus zeker lukken!

 9. Helena schreef:

  Ja mijn nichtje van 3 jaar wil heel graag mama worden van My Little Pony Baby Flurry, ze is altijd in de weer met haar popen maar deze pony zal zeker in de smaak vallen

 10. Suzanne Gro... schreef:

  Oh ik zou hem willen winnen voor de dochter van mijn vriendin. Als ik haar zie gaat mijn hartje sneller kloppen en zij gaat deze fantastisch vinden.

 11. Stephanie Akkerman Baede schreef:

  Voor mijn dochtertje Faye ? oké ik zal eerlijk zijn mama is een grote my little pony fan dus eigenlijk ook voor mij ☺️ maar hè eerlijk delen dan toch! Overdag mag Faye haar en s’avonds mama ?

 12. marleen schreef:

  ik doe graag mee voor mijn dochters eva en mare! beide meiden zijn dol op little pony dus ik weet zeker dat ze hier dolblij mee zijn en zelf willen delen 😉

  en nu duimen maar !
  ps. ik heb de facebook van mijn man gebruik om je site te liken

 13. Trudy schreef:

  Mijn dochter van 5 jaar is dol op poppen èn op my little pony, met deze komt haar grote droom uit! Verzorgen en knuffelen mèt een pony, hoe heerlijk is dat! Ik doe dus graag mee!

 14. janelle schreef:

  super leuk voor mijn dochter riley, ze noemt ze zelf “maya de pony” ze heeft mijn broertje voor zijn verjaardag een my little pony kado gedaan (ze mocht zelf iets voor hem kiezen) want ze wist zeker dat hij dat leuk vond (hij was er in ieder geval door verrast)

 15. melissa schreef:

  wat een leuke actie; dochter elise wordt bijna 6 en vindt dit zeker weten te gek, ze is gek op my little pony (paarden / pony’s) en poppen dus dit is gewoon een geweldige combinatie. liefs melissa

 16. chris ruys schreef:

  wil graag een gokje wagen voor mijn oudste kleinzoontje, heeft er juist een broertje bij en moet er nog even aan wennen. Zou goed van pas komen mocht hij deze knuffel kunnen verwennen!!!

 17. Roos Berg schreef:

  Heel leuk!! hoop echt dat ik een kansje maak want mijn nichtje heeft het hier al maanden over en zowel sinterklaas als de kerstman hebben het niet gebracht grin-emoticon:D misschien tante wel???? wink-emoticon

 18. Steph schreef:

  Baby fluffy heart ..hoe schattig kan iets zijn!
  Hier smelt je toch van groot en klein!
  Maar wil deze dolgraag winnen voor linn
  Das mijn lieve… bijna..4 jarige vriendin!
  Haar verjaardag ..big happening voor haar
  En ze heeft haar lijstje al klaar
  My little pony staat er natuurlijk ook op
  Dus als ik dit zou winnen ..helemaal TOP!
  want hier zou ze uit haar dak van gaan
  Als ik hiermee voor haar deur zou staan!

 19. Lisanne Boem schreef:

  OMG zo schattig die willen wij hier thuis heel graag en we zullen er heel goed voor zorgen! 🙂 Hier thuis is namelijk een wannabe-mama 🙂

 20. Linda Smeets schreef:

  Ohhh dochterlief is dol op paardjes! Ik doe graag mee en hoop haar hiermee te mogen verrassen op haar verjaardag volgende maand.

 21. Caroline Van Asbroeck schreef:

  My Little Pony… Pure nostalgie…
  Tijdens mijn eigen kindertijd was ik dol op deze pony’s. Iemand die zich de film nog herinnert waarin de schaduwen van de pony’s werden gestolen?! 🙂
  Mijn eigen liefde voor deze leuke pony’s breng ik nu met veel enthousiasme over bij mijn eigen dochter. Deze baby pony zal dus vast heerlijk verwend worden door haar!

 22. Mariska giulianojazzlyna schreef:

  Jaaa voot mijn mamaprinsesje hier in huis!! Zij is zo verzorgend voor iedereen. Zeker nu ze er een kleim broertje erbij heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.