Alle winacties op een rijtje

winacties-1

In aanloop naar het nieuwe jaar zette ik 10 winacties online en voor wie ze niet allemaal voorbij heeft zien komen heb ik ze even op een rijtje gezet. Je kunt bijvoorbeeld lego, een rugzak, naamstickers en een mamaketting winnen.

Bij de eerste winactie kun je een kinderrugzak naar keuze winnen, van het merk Zoocchini. Nomi heeft dit uiltje, maar er zijn nog vijf versies van deze rugzak.

De tweede winactie doet het ontzettend goed en ik vind het zelf ook wel een hele gave prijs, je kunt namelijk Lego City Vliegveld VIP Service winnen.

Bij winactie nummer drie maak je kans op deze My Little Pony Baby Flurry Heart, wat een schatje hè?

Bij de vierde winactie kun je een fiets- en skatehelm winnen. Je mag de maat zelf kiezen en je kunt kiezen uit een kindermaat en 2 maten voor volwassenen.

Goede verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen zijn natuurlijk altijd goed en dat kun je winnen bij de vijfde winactie.

Bij winactie nummer zes mag ik een poppenmama of -papa heel blij maken, ik geef namelijk een My First Baby Annabell weg.

Ook heel leuk is dit spel; Speak Out. Het zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier en je kunt hem winnen bij winactie nummer zeven!

Nomi en Lenn kregen deze Playmobil Sterrentrein voor Sinterklaas en ik kreeg er ook eentje om weg te geven, je maakt er kans op bij de achtste winactie.

Kijk hoe mooi deze ketting is! Je kunt hem met tekst naar keuze winnen bij winactie nummer negen.

En bij de laatste winactie maak je kans op nametags die geschikt zijn voor kleding, schoenen, broodtrommels, tassen et cetera.

Hadden jullie alle winacties al gezien? En doen jullie al mee?

3 gedachten over “Alle winacties op een rijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.