Zalando Lounge shoplogje

zalando lounge ervaringen

Ik heb weer een shoplogje voor jullie! Deze keer shopte ik online, bij Zalando Lounge. Ik plaatste daar voor het eerst een bestelling en vandaag laat ik jullie zien wat ik kocht.

Zalando lounge

Ik heb al een aantal keren iets bij Zalando besteld, maar nog nooit bij Zalando Lounge. Zalando Lounge is een fashion outlet, waar je je vrijblijvend kunt aanmelden. Als je aangemeld bent krijg je toegang tot veel verschillende driedaagse aanbiedingen, met kortingen tot wel 75%! Meer informatie hierover kun je lezen op deze pagina.

Dit kocht ik bij Zalando Lounge

goedkope schoenen

Toen ik mijn bestelling plaatste, liepen er een paar acties voor kinderen. En daar ben ik natuurlijk gek op. Ik maakte kennis met het schoenenmerk Kickers en ik bestelde twee paar schoenen. De gympen zijn voor Nomi nog een beetje te groot, maar daar groeit ze vanzelf wel in. De sandalen koos ze zelf uit. De gympen kostten € 27,00 en de sandalen € 31,00.

goedkope sandalen

Nomi heeft nog een klein beetje ruimte over in de sandalen, maar ze moeten natuurlijk ook nog een paar maandjes mee kunnen. Vorig jaar moesten we halverwege de zomer opeens opzoek naar nieuwe sandalen omdat ze eruit was gegroeid. En ik dacht, dat laat ik me niet nog een keer gebeuren.

sonia rykiel outlet

Het merk Sonia Rykiel heeft ontzettend leuke kinderkleding, maar het is best prijzig. Maar tijdens deze actie waren de prijzen een stuk fijner. De shirtjes kostten nu namelijk € 18,00. Oké, nog steeds niet goedkoop natuurlijk. Maar het scheelt behoorlijk veel! De normale prijs is namelijk € 64,95.

cars

Ook Cars had een aantal leuke shirtjes voor leuke prijsjes. Het shirtje links kostte nu € 7,00 en de rechter € 7,50. De rechter is nog een beetje te groot, maar hij was er niet kleiner. Dat heb je natuurlijk vaak met een outlet. Maar ach, het gaat vanzelf wel passen.

blouse meisje

Deze shirtjes zijn van Cakewalk. De linker kostte nu € 14,00 en de rechter € 15,00.

poezenshirt

Nomi is gek op poezen en daarom vond ik het linker shirtje van OVS erg geschikt voor haar. Nu kostte hij maar € 5,00. De rechter is van Vingino en deze was te koop voor € 13,00.

bloemetjes

Deze twee shirtjes zocht Nomi zelf uit. Roze is haar lievelingskleur, dus de linker viel meteen in de smaak. Hij is van Miss Girly en kostte nu € 6,50. Het rechter shirtje vind ik zelf een beetje tuttig, maar Nomi vindt hem ‘geweldig prachtig’, dus die bestelde ik ook. Hij is van het merk Jojo Maman Bébé en hij kostte nu € 8,00.

kerst trui

Voor Lenn zag ik niet zoveel leuke dingen als voor Nomi, maar ook voor hem bestelde ik een paar shirtjes. Het linker shirtje is van het merk OshKosh en kostte nu € 6,50. He rechter shirtje is van hetzelfde merk en hopelijk past Lenn daar aan het einde van het jaar in. Deze kostte nu € 7,50.

next ervaringen

Dit heerlijk zomerse t-shirt is ook weer van OshKosh, ik denk dat ik dit merk maar moet gaan onthouden. Hij kostte nu € 6,50. De blouse is van Next en de prijs hiervan was nu € 8,00.

Heb jij wel eens geshopt bij Zalando Lounge?

Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd door een bedrijf.

3 gedachten over “Zalando Lounge shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.