ZOYA REAGAN

Zoya is een merk waar ik nog geen ervaring mee had, maar als ik swatches op andere sites zag, dacht ik altijd ‘wauw’! Ik heb mezelf voorgenomen om wat minder nagellak te kopen, omdat ik al best veel kleurtjes had, maar deze kleur had ik echt nog niet. De kleur heet Reagan en het is een hele mooie roze kleur. 

Ik vind het altijd leuk om merken uit te proberen die ik nog niet kende en Zoya bevalt me heel erg goed! Het kwastje is van gemiddelde grote en lakt erg fijn. De nagellak is redelijk dun, maar zeker niet te dun. Hierdoor kun je de nagellak makkelijk over je nagels verdelen en ziet het er na een laag al redelijk egaal uit. De nagellak is ook echt snel droog, toen ik klaar was met de eerste laag, waren de eerste nagels al droog, heel fijn! Ook de tweede laag was snel droog en na twee laagjes dekt het perfect. Nog een pluspunt is, dat de nagellak heel lang mooi blijft! Deze nagellak is dus echt een aanrader.
Je kunt de nagellak (15 ml) kopen voor € 12,00 via Biggreensmile.nl

34 gedachten over “ZOYA REAGAN

  1. Alexjuhhh schreef:

    Leuk lakje, al vind ik hem nog wel redelijk duur! Wel fijn dat ie heel snel droogt waarschijnlijk dat ie daardoor duurder is. De kleur is ook weer iets anders wat ik heel leuk vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.