ZWANGERSCHAP: WEEK 22 EN 23

Inmiddels ben ik ruim over de helft van mijn zwangerschap en ik begin steeds meer te merken dat ik zwanger ben. Ik voel de baby meerdere keren per dag, wat echt een van de leukste dingen van de zwangerschap is, en Bart heeft haar inmiddels ook een paar keer gevoeld. Mijn buik wordt steeds groter, maar zit gelukkig nog niet in de weg, waardoor ik alles nog gewoon kan doen. 

Week 22
Normaal gesproken kan ik heel goed tegen de hitte, maar nu niet meer. 35 graden is echt te veel, maar gelukkig was het in het zwembad wel goed uit te houden. Natuurlijk had iedereen het warm, maar ik merk echt dat ik er minder goed tegen kan als eerst. Sinds het zo warm is, heb ik ook ontzettende dikke voeten. Mijn schoenen en slippers passen gelukkig nog, maar er zit echt veel vocht in. 
Iets wat wel erg leuk is, is dat Bart de baby deze week voor het eerst heeft gevoeld. Zelf voel ik haar al een aantal weken, maar nu is het ook aan de buitenkant te voelen. Bart vond het ook heel leuk en het maakt het voor hem nu ook nog wat echter.
Week 23
Ik voel de baby steeds vaker, soms zelfs als ik sta. In het begin voelde ik haar alleen als ik op mijn rug lag, maar nu voel ik haar ook vaak als ik zit. Ook krijg ik de laatste tijd veel reacties op mijn buik, erg leuk! Het is nu ook niet meer te verbergen, zelfs in wijde shirts zie je dat ik zwanger ben. 
Het doen van animatiewerk valt me heel erg mee. Ik wist van tevoren wel dat ik het leuk zou vinden, en eigenlijk kan ik alles nog. Ik probeer niet te lang te staan, maar dat is nooit een probleem. Daardoor heb ik ook nauwelijks meer last van mijn rug. 
Inmiddels ben ik 24 weken zwanger, wat natuurlijk een mijlpaal is, omdat ze nu levensvatbaar is! Natuurlijk hoop ik dat ze nog minstens 13 weken blijft zitten, maar het is wel fijn om over deze grens heen te zijn 🙂

8 gedachten over “ZWANGERSCHAP: WEEK 22 EN 23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.