Disclaimer

Op deze site schrijf ik vanuit mijn eigen oogpunt. Doordat het subjectieve standpunten zijn, kan het afwijken van officiële feiten. Natuurlijk probeer ik ervoor te zorgen dat de informatie op mijn site juist is.

Copyright policy

Op de door mij geschreven teksten en de door mij gemaakte foto’s rust de wettelijke copyright policy. Dit betekent dat je eerst schriftelijke toestemming moet vragen, voordat je iets over mag nemen.

Vrijwaring

De informatie op mijn blog is bedoeld voor vermaak. Ik bied geen medisch, pedagogisch of ander professioneel advies. Wanneer er informatie van mijn blog in de praktijk wordt gebruikt, is dit op eigen risico.

Reageren

In principe is iedereen vrij om te reageren op mijn blog. Mocht de reactie door mij als ongepast gezien worden, kan deze worden verwijderd. Het e-mail adres dat je invult in het reactieformulier, zal door mij niet aan derden worden doorgegeven. Echter, ik ben niet verantwoordelijk voor privacy praktijken van derden die mijn blog bezoeken.

Gesponsorde artikelen

Een gesponsord artikel wordt gekenmerkt door de tekst ‘advertorial’, ‘dit artikel is gesponsord’ of ‘-SP’.

Affiliatie links

Als er iets wordt gekocht via een van deze links, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, zonder dat het de koper iets extra’s kost.

Reviews

Als een product naar mij is opgestuurd door een bedrijf of webshop, wordt dit altijd vermeld. Dit beïnvloedt mijn mening niet, ik schrijf altijd een eerlijke review. Ook is het niet mogelijk om te betalen voor een positief artikel.

Winacties

Na afloop van een winactie wordt er geloot wie de winnaar is. De reden waarom een deelnemer vindt dat hij of zij zou moeten winnen, heeft dus geen invloed op de uitslag. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als ik binnen 72 uur geen reactie heb ontvangen van de winnaar, wordt er opnieuw geloot. Na deze 72 uur heeft de vorige winnaar geen recht meer op de prijs.

Gekochte producten via links

Ik ben niet verantwoordelijk voor de producten die gekocht zijn via de door mij geplaatste links. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de gewonnen producten. Als er problemen mee zijn, ben ik natuurlijk bereid om hiermee te helpen. Maar uiteindelijk ben ik niet verantwoordelijk voor het product.

Voor vragen of opmerkingen mag je natuurlijk contact met me opnemen via malou@madebymalou.nl