L’Oreal Jet-Set Diamant Nagellak nr510

Van Cosmeticastunter.nl kreeg ik deze nagellak om te testen. Ik vind het een heel mooie kleurtje, dus ik was erg benieuwd naar de nagellak.

De structuur van deze nagellak is wel fijn, maar redelijk dun. Hierdoor loopt de nagellak snel uit en is het erg moeilijk om een mooi resultaat te krijgen. Het kwastje is wel erg fijn en de nagellak dekt ook erg goed. Ik heb twee lagen opgedaan, maar één laag dekt ook al redelijk goed. Dit lakje is erg snel droog, dat is echt een pluspunt. Over de kleur ben ik ook erg tevreden, ik hou van dit soort kleurtjes.

Cijfer: 8
Deze nagellak is verkrijgbaar op cosmeticastunter.nl en kost €3,95
Vandaag is de laatste dag dat je kunt meedoen aan mijn winactie!

23 gedachten over “L’Oreal Jet-Set Diamant Nagellak nr510

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.