Review; Cameleo Color Shot Pink toner (te koop bij Action)

Laatst liep ik door de Action en viel mijn oog op een doosje met roze haarverf. En als je een dochter hebt die heel graag roze haar wil hebben, wil je dat natuurlijk even beter bekijken. Ik zag dat het een toner was en dat het maximaal 6 wasbeurten blijft zitten, en wat mij betreft is dat perfect voor een kind. Ik vind het geen goed plan om het haar van mijn 9 jarige te verven met permanente haarverf, maar een kleurtje die er na een paar keer wassen weer uit is, is natuurlijk wel heel leuk voor haar. Dus ik kon het niet laten om het mee te nemen.

Cameleo Color Shot Pink toner

Ik kende het merk niet en ik vond het best spannend om Nomi’s haar hiermee te kleuren. Eigenlijk wilde ik eerst een klein plukje verven om te kijken hoe de kleur zou worden, maar Nomi wilde daar niet op wachten en ze wilde meteen haar hele haar verven. En toen dacht ik, waarom ook niet?

Haren verven

roze haarverf

In het doosje zit een tube die meteen klaar is voor gebruik. Je maakt hem open en vervolgens breng je het aan op het haar. Er zit niet heel veel verf in, we hadden maar net genoeg voor Nomi’s haar (en ze heeft best dun haar).

Nomi’s haar wordt ’s zomers altijd wat lichter door de zon en daardoor heeft ze best veel kleurverschil in haar haar. Dat was meteen heel goed zichtbaar toen ik de verf in haar haar deed. Het lichtste deel van haar haar zag er meteen heel roze uit, terwijl de onderkant nauwelijks verkleurde.

Het resultaat

Cameleo Color Shot Pink

We hebben het 30 minuten laten inwerken en daarna uitgespoeld. Het meeste blonde deel van Nomi’s haar is echt roze geworden en het haar dat wat donkerder is is nauwelijks verkleurd, dus deze toner is niet geschikt voor donker haar. Volgens de verpakking zou het ook bruin haar moeten kleuren, maar ik vrees dat deze kleuring alleen geschikt is voor (licht) blond haar.

Lees ook: haar roze verven met crepepapier

Color Shot Pink

Maar als je enigszins licht haar hebt, is deze haarverf hartstikke leuk. Nomi is in ieder geval helemaal blij met haar roze haar! Op dit moment weet ik nog niet hoe lang het blijft zitten, want ze heeft haar haar na het verven nog niet gewassen. Maar ik ga jullie in dit artikel op de hoogte houden!

2 gedachten over “Review; Cameleo Color Shot Pink toner (te koop bij Action)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.