FOGAN NAGELLAK 32 & 24

Fogan is een make-upmerk dat alle producten verkoopt voor maar โ‚ฌ 0,99 per stuk. Ze verkopen verschillende soorten producten, zoals mascara, oogschaduw, lippenstift, et cetera. En natuurlijk ook nagellak. Fogan zegt dat de make-up van goede kwaliteit is, dus ik was er erg benieuwd naar.

Ik draag de paarse nagellak (nummer 32) en op mijn ringvinger heb ik er een glitternagellak (nummer 24) overheen gedaan. Ik ben erg tevreden over de nagellak! Het lakt erg fijn en ook de structuur is heel goed. De lak dekt goed, na een laagje heb je al een redelijk goede dekking, maar een tweede nagellak maakt het net iets mooier. Ook bij de glitternagellak heb ik twee lagen opgedaan, omdat je anders niet veel glitters op je nagels hebt. 
De nagellak droogt niet heel snel, maar ook niet langzaam. Gewoon gemiddeld eigenlijk. Over de kleur ben ik erg tevreden, ik vind het erg mooi en de nagellak heeft een mooie glans.
Pluspunten:
– Mooie kleuren
– Goede dekking
– Fijn kwastje
– Goede structuur
– De prijs; โ‚ฌ 0,99
– De inhoud: 15 ml
Minpunten:
– De nagellak droogt niet zo heel snel (maar ook niet echt langzaam)

45 gedachten over “FOGAN NAGELLAK 32 & 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.