Mijn eerste Kiabi bestelling

kiabi 1

Ik ben altijd een beetje terughoudend als het gaat om bestellen bij webshops waar ik nog geen ervaring mee heb. Je weet niet hoe de maten vallen, hoe het precies gaat qua terugsturen, et cetera. Toen ik op zoek ging naar overslagrompers kwam ik op Kiabi terecht en ik besloot er toch maar eens iets te bestellen.

Mijn eerste ervaring met Kiabi

kiabi 2

Rompertjes

Ik vroeg in een Facebookgroep hoe de maten vallen en ik kreeg te horen dat de newborn maatjes vrij klein vallen. Daarom koos ik voor maat 56 en niet voor 50 en volgens mij is was dat een goede keuze, want ik vind ze er vrij klein uitzien. Dit setje kost trouwens € 11,00.

kiabi 3

Omdat baby’s zichzelf nog niet op temperatuur kunnen houden, besloot ik ook twee overslagrompers met lange mouwen te bestellen. Nomi had de eerste dag ook een romper met lange mouwen aan onder haar kleding en volgens de verpleegster was dat heel verstandig. Een baby komt net uit je buik waar het 37 graden is, en dan is het natuurlijk wel fijn om lekker warm aangekleed te worden. Voor deze set van twee rompers betaalde ik € 8,00.

kiabi 6

Ook kwam ik deze twee shirtjes in maat 62 tegen. De linker was afgeprijsd voor € 3,50 en de rechter kost € 2,00.

kiabi 5

Ook bestelde ik wat dingetjes voor Nomi, maar ik ben nogal verbaasd over de maten. Ik bestelde maat 92, en op de kaartjes staat ‘3 ans’ (oftewel 3 jaar). De legging is echt veel te lang en het hemdje is meer een jurkje. Misschien dat het volgende zomer past. De legging kost trouwens € 2,50 en het hemdje € 2,00.

kiabi 4

Ook deze vond ik heel leuk, maar hij is ook weer heel groot. Beter te groot dan te klein natuurlijk, en ik laat hem voorlopig maar gewoon in de kast liggen. Ze groeit er vanzelf wel in. Voor dit shirtje betaalde ik ook € 2,00.

Heb jij wel eens iets besteld bij Kiabi?

18 gedachten over “Mijn eerste Kiabi bestelling

 1. marjon schreef:

  Ik heb er wel eens besteld. Leggings voor dochterlief. Meer ook niet….
  Via een vriendin kreeg ik de tip dat ze goedkope leggings hadden. Er stonden toen geloof ik niet echt maten bij maar de cm van de lengte.
  Ik vond ze toen ook vrij lang.

  Jammer dat de legging en hemdje zo groot zijn, want het is wel leuk.

 2. Birgit schreef:

  Ik kende Kabi nog niet, maar het ziet er wel heel leuk uit! Wel jammer dat de maten dan zo afwijken, maar voor die prijs kan je het ook haast niet terugsturen.

 3. Mil0u21 schreef:

  Ik heb vaker bij Kiabi besteld. De maten zijn idd anders, echt op zn Frans. Je moet de volgende keer naar het gewicht kijken. Als je op het prijskaartje kijkt zie je bij de maat ook een gewicht staan. Als ik niet naar de maat kijk maar naar het gewicht dan klopt het wel.

  Leuke aankopen hoor!

 4. linda schreef:

  Ik bestel zo nu en dan ook kleertjes voor onze babyboy. Onlangs maatje 80 besteld, maar dat viel ontzettend groot uit. Er stond ook op 18 maanden, terwijl hier 80 voor 12 maanden is.
  Terug gestuurd en maat 74 besteld.

  Leuke kleertjes!

 5. Tessa schreef:

  Ik ben gek op de Kiabi, ze zitten in Frankrijk heel veel dus als ik daar opvakantie ga ik er altijd langs en ze hebben altijd leuke dingen voor heel weinig geld net een primark! Met online bestellen heb ik verder geen ervaring.

 6. Liess schreef:

  Ben gek op kiabi, ze hebben ook grote maten voor weinig en zelfs positiekleding voor grote maten.

  Enige nadeel is dat ze bij een kiala punt opgehaald moeten worden, en terugsturen is niet echt ideaal volgens mij.

 7. Lisanne schreef:

  Leuke dingen heb je besteld! Jammer dat de kleertjes van Nomi zo groot vallen. Zelf ben ik erg fan van Kiabi, vooral de rompers. Maar hoor inderdaad vaker dat de maatvoering wat gek is.

 8. Linda schreef:

  Leuke kleren weer!
  Kende de shop wel, maar zelf nog niet besteld. Eigenlijk ook vanwege de maten. Vind het zo jammer als het dan niet past. Maarja beter te groot als te klein.

 9. Celine schreef:

  Bedankt voor deze leuke tip. Ik heb er net ook wat spulletjes bezocht, na het lezen van dit blogje 🙂
  Erg leuke spulletjes, voor weinig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.