NEW IN: SJAALS VAN HIPPESJAALTES.NL

Ik vind sjaals heel erg leuk en ik draag ze regelmatig. ’s Winters vind ik het fijn om een lekkere warme, dikke sjaal te dragen en in de lente en zomer draag ik ook vaak een sjaaltje. Laatst kwam ik de webshop Hippesjaaltjes.nl tegen en daar zag ik heel veel leuke sjaals.

Ik koos voor deze twee sjaals. Een felle, koraalkleurige en een sjaal met verschillende kleurtjes en een soort aztec printje. 
De koraalkleurige sjaal is lekker fel en ik zal hem deze lente en zomer vaak gaan dragen. De sjaal is lang en erg breed, I love it. De andere sjaal is wat dunner en daarom erg geschikt voor als het wat warmer is. De sjaals zijn beide lekker zacht en de kwaliteit is erg goed.
Ik kreeg bij de sjaals ook nog een heel schattig armbandje, erg leuk! Kende jij deze webshop al? 

30 gedachten over “NEW IN: SJAALS VAN HIPPESJAALTES.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.