NEW LOOK SHOPLOG

Ik vind New Look echt een geweldig winkel en ik vind het heel jammer dat er in Nederland nog zo weinig vestigingen zitten. In een aantal V&D’s zit wel een New Look afdeling, maar hier in de buurt helaas niet en vaak verkopen ze dan ook niet zo heel veel kleding van New Look. 
Als ik bij New Look kom, slaag ik eigenlijk bijna altijd, net zoals deze keer. 

Het floral shirtje links vond ik echt heel schattig en kon ik niet laten hangen. Ik houd sowieso van floral printjes, en deze vind ik erg leuk voor in de lente en zomer. Het shirtje rechts is echt totaal iets anders, maar ik vond hem ook heel erg leuk. 
Dit soort vesten draag ik normaal eigenlijk bijna nooit, maar voor ’s avonds in de zomer vind ik het ideaal. Het vest is heel lekker zacht en warm.
Mijn andere oorringen begonnen lelijk te worden, dus ik was toe aan nieuwe. Sommigen van jullie zullen ze vreselijk vinden, maar ik houd van dit soort oorbellen. De haarbanden daarnaast gebruik ik als ik mijn make-up doe of als ik een maskertje op m’n gezicht heb. De schoenen zijn simpel, maar ik heb nauwelijks sneakers, dus ik kan ze goed gebruiken.
Winkelen jullie vaak bij New Look? 

39 gedachten over “NEW LOOK SHOPLOG

  1. Josianne schreef:

    Dat rechtershirtje is heel leuk! New Look heeft inderdaad vaak leuke kleding, toch jammer dat we in Nederland bijna alleen maar kleine afdelingen in V&D's hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.