Leuk kerstcadeau; mooie sokken

mooie-sokken-4

Toen ik nog geen kinderen had en zo ongeveer elke week wel even ging winkelen, kwam ik heel vaak met sokken thuis. Ik had echt een sokkentic en als ik iets leuks zag kon ik het niet laten hangen. Toen ik net wist dat ik zwanger was kocht ik ook meteen een paar babysokjes en ik ben nog steeds gek op baby- en kindersokjes. Van MooieSokken.com kreeg ik een pakketje met sokken, en ik denk dat dit ook een heel leuk kerstcadeautje zou zijn!

mooie-sokken

Nomi, Bart en ik kregen sokken van Chatty Feet en omdat Lenn daar nog iets te klein voor is, kreeg hij Happy Socks.

mooie-sokken-1

Dit zijn zijn Happy Socks. Ze zijn ontzettend schattig, maar ze zijn voor Lenn nog net iets aan de grote kant. Maar hij groeit er vast snel in.

mooie-sokken-2

Nomi kreeg twee paar sokken van Chatty Feet; Kate Middle-Toe en Venus, en ze is er helemaal fan van! Ze riep meteen ‘Popje op sok!’ en natuurlijk moesten ze meteen aan.

mooie-sokken-5

Tot mijn verbazing wilde ze de groene sokken, terwijl ze normaal nogal van roze houdt. Prima natuurlijk, en ze passen haar heel goed.

mooie-sokken-3

Bart  kreeg Don Cottone en hij vindt ze erg leuk. Voor mij zat er een paar rode sokken in, met de naam Sandy. Ze zitten perfect en ik vind ze heel erg leuk!

Ik ben dus heel enthousiast over deze sokken en als je nog op zoek bent naar een kerstcadeautje is dit misschien een leuk idee. Je vindt alle sokken op MooieSokken.com.

Deze artikelen heb ik gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.