Nomi is bijna jarig en dat vieren we met winacties! Win een persoonlijke video van Sint!

video van Sint

Ter ere van Nomi’s verjaardag komen er de komende dagen een aantal leuke winacties online. Ze is morgen jarig, maar vandaag beginnen we alvast met een hele gave. Je maakt namelijk kans op een persoonlijke video van niemand minder dan… Sinterklaas! Een video die je zelf samen kunt stellen. Leuk voor je kinderen, of voor de rest van je familie. Je kunt maar liefst 8 mensen toevoegen waar Sinterklaas iets over zegt! En zo’n video is natuurlijk perfect voor op pakjesavond.

Video van Sint

video van sint

In een compleet pakket zit een persoonlijke dvd, een envelop uit Spanje en een gesigneerde postkaart. Daarnaast krijg je de videoboodschap ook digitaal en deze kun je downloaden!

Hoe werkt het?

Sinterklaas kan zowel kinderen als volwassenen toespreken. Je kunt de video persoonlijk maken met namen en foto’s, en daarnaast zijn er nog veel meer opties. Sinterklaas kan verschillende complimentjes geven. Hij vertelt Nomi bijvoorbeeld dat ze zo goed kan dansen, en hij vindt Lenn een echte schattebout. Maar Sinterklaas kan ook tips geven, hij vertelt bijvoorbeeld dat Nomi haar speelgoed best wat beter op mag ruimen. Misschien maakt Sinterklaas wat meer indruk dan ik haha!

De uitleg in videovorm:

Winnen!

Ik mag twee mensen blij maken met een persoonlijke video van Sint! Om hier kans op te maken laat je hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen. Daarnaast zou ik het heel erg leuk vinden als je een like en/of een reactie achterlaat bij dit Facebookbericht en mijn Facebookpagina liket!

Deze winactie duurt een week, daarna neem ik contact op met de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Video van Sint.

56 gedachten over “Nomi is bijna jarig en dat vieren we met winacties! Win een persoonlijke video van Sint!

 1. Anne Marleen schreef:

  Super leuk! We vieren door omstandigheden het feest dit jaar zonder andere familie. Dus dan is het wel leuk als we er nog iets aan kunnen toevoegen. Is Nomi al helemaal in de ban van Sinterklaas? Bij onze dochter kwam dat iets voor haar derde verjaardag.

 2. Kristel schreef:

  Nog 1 nachtje slapen en dan hebben jullie feest. Dat zal ze wel spannend vinden. Wat lief Dat je dan zelf ook leuke prijzen verloot. Hier maken we graag kans op. Wat zal iedereen verbaasd zijn en met een grote lach ernaar kijken.

 3. Marian B schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met Nomi’s verjaardag! Zo leuk een video van de Sint! Vorig jaar eentje besteld, de kinderen vonden het geweldig, en wij ook! Een videoboodschap winnen zou natuurlijk helemaal mooi zijn 😉 Het sinterklaasfeest is natuurlijk een leuk en gezellig feestje, maar tenslotte ook best een prijzig feestje.

 4. Alyt van der Heide schreef:

  Ja wat leuk de video van Sint. Afgelopen 2 jaren kregen wij deze video ook “ineens” door de bus. Lijkt mij voor dit jaar ook weer ontzettend leuk…. maar ja, is even afwachten of Sint dat ook vindt….

 5. Patricia schreef:

  Deze zou ik heel graag winnen voor mijn dochters. Wij moeten het altijd klein/eenvoudig houden met dit soort feestjes omdat het anders geveel spanning oplevert voor mijn oudste. Maar zo’n video is wel een hele leuke aanvulling!

 6. Leandra schreef:

  Dit maakt indruk! wat zou dat leuk zijn! Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat er in Sinterklaas geloofd wordt, de verwachting en spanning gaan wij echt missen. Dit zou wel een leuke ‘afsluiter’ van het Sinterklaas geloof zijn. Nog 1x, heel groots.

 7. Will schreef:

  Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Nomi. Ik hoop dat ze een leuke verjaardag heeft gehad, zoals het hoort bij kinderen.
  Wat leuk dat je haar verjaardag viert met winacties.
  Vooral met deze persoonlijke video van de Sint.
  Ik denk dat mijn kleinkinderen dat heel erg spannend zouden vinden.
  Dus voor hen doe ik graag mee.
  Heb om privéredenen geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje als dat zo kan.

 8. MamaMinke schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Nu ze 4 en 2 zijn maken ze het veel bewuster mee en zijn er ook echt mee bezig. Leuk om te merken. Dit zou een leuke aanvulling zijn.

 9. Linda vergouwen-vermaire schreef:

  Blijft zo’n leuke tijd he de sinterklaas… mijn jongste stuitert nu al want wat is hij gek op vooral sinterklaas!! Doe graag mee

 10. Laura van Hout schreef:

  Oooo wat gaaf voor onze 3 schatjes!! Onze oudste van bijna 7 zit in groep 4 en ik verwacht dat dit jaar haar laatste gelovige jaar is… ze heeft al wat twijfelachtige vragen gesteld mbt Sinterklaas..
  Zou leuk zijn om haar nog 1 jaar te kunnen verrassen met een bericht van de Sint

 11. corry de vos schreef:

  Dit zou super leuk zijn voor Milan

  Lieve sint
  als ik niet thuis ben gooi dan de cd maar Door de schoorsteen hoor…….
  ik kan niet wachten uw stem weert horen…..
  ik ben ook heel lief geweest

 12. marieka waalwijk schreef:

  oooo dit zou ik erg leuk vinden mijn zoon dani wil heel graag een hulppiet worden en wat zou het leuk zijn dat sint hem persoonlijk toespreekt

 13. Marcia Kan schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi! Kleine meisjes worden (te snel…) groot. Zo’n leuk concept, die Video van Sint! Ik zou er graag mijn meiden mee verrassen, benieuwd naar hun gezichtjes als ze deze video zouden krijgen!

 14. Jolein jolein schreef:

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ?

 15. Mieke Stam schreef:

  oh leuk zeg! ik denk dat mijn jongste (6) voor het laatst gelooft dit jaar, zo’n leuke video zou een leuke afsluiter zijn. Ik waag graag een kansje 🙂

 16. Laura Kolthof schreef:

  Heel erg leuk om mijn kinderen mee te verrassen! Ik ben erg benieuwd hoe ze zullen reageren als Sint ze noemt in een video. Wat zullen ze zich dan bijzonder voelen 😀

 17. Iris schreef:

  Zo leuk, nu mijn zoontje op de basisschool zit, beleeft hij het Sinterklaasverhaal veel intenser. Ik denk dat een persoonlijke boodschap van de Sint veel indruk zou maken

 18. maaike schreef:

  wat superleuk voor mijn dochters, in het laatste jaar waarschijnlijk dat de jongste nog gelooft (de oudste is er al achter, maar ik gok dat zo’n DVD haar toch weer aan het twijfelen maakt 😉 ).

 19. Barbara Gelens schreef:

  Fantastisch, ik doe graag mee voor onze twee jongens! Natuurlijk krijgen papa, mama, opa, oma, tante en oom ook een compliment en advies van Sint. Oja, en poes Nijntje mag er ook in.?

 20. Shiv Chin schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje! Vorig jaar had mijn buurvrouw zijn naam toegevoegd in zo’n Sint-video en hij kreeg ogen die bijna er uit vielen hihi. Nu Sinterklaas weer bijna in het land is, vraagt hij heel vaak of wij nog weten dat Sinterklaas zijn naam echt kent. Erg leuk als hij dit nog eens mee zal maken.

 21. Inge schreef:

  Ja! superfijn!! Ik heb de video 2 jaar geleden een keer besteld en dat was de meest magische Klaas tot nu toe! Die verwondering wanneer de tekeningen te zien zijn in het kasteel! ik waag echt wel lekker een kansje mee!

 22. Patricia Paling schreef:

  Dat zou echt Super zijn!!! ? Ik maak heel graag kans voor onze 2 kids (8 en bijna 6 jr)! ❤?Waarschijnlijk voor de oudste het laatste jaar dat hij er nog in gelooft! Dit jaar dus nog even extra van genieten! Wat zouden die oogjes glunderen als ze de Video van Sint zien! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.