WINNEN: EEN NAGELLAKJE NAAR KEUZE VAN PUPA

Weten jullie nog dat ik laatst een artikel schreef over een nagellak van Pupa? De meesten van jullie waren er erg enthousiast over, en daarom heb ik iets leuks voor jullie. Je kunt namelijk een nagellak naar keuze winnen uit de Lasting Color Gel collectie van Pupa
Wat moet je doen om kans te maken? 
– Volg mij via Bloglovin’
– Geef antwoord op de vraag: ‘Hoeveel nagellakjes heeft deze collectie?’ Het antwoord kun je vinden op Pupawinkel.nl.
– Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres. 
Je kunt meedoen tot en met woensdag 23 oktober.

22 gedachten over “WINNEN: EEN NAGELLAKJE NAAR KEUZE VAN PUPA

 1. Kirsty schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en mijn antwoord op de vraag is 50 lakjes. Ik zou denk ik gaan voor Blueberry Milkshake of Precious Veil, zulke kleurtjes heb ik nog niet! 🙂 Stiekem ben ik sowieso benieuwd naar de hele collectie!

 2. gurlystyle schreef:

  Leuke actie ik doe mee. Ik volg je via Bloglovin mij emailadres is Gurlystyle @ Gmail . com (zonder de spaties natuurlijk). Er zitten 51 nagellakjes in deze collectie, waarvan 50 verschillende kleuren en 1 gel topcoat.

 3. NailTalk schreef:

  Leuk! Net beetje bekend geworden met Pupa, dus wil zeker mee doen!
  Ik volg je met Bloglovin' en de collectie heeft 50 lakjes van de Lasting Color collectie. Mijn emailadres is miriamterveer {at} hotmail.com. Fingers crossed!! xoxo

 4. Claudia schreef:

  Ik doe graag mee. Wat handig dat t zonder lamp kan. Sinds ik heel veel medicatie voor mijn MS gebruik blijft veel nagellak niet meer zitten. Dus zou deze erg graag willen uitproberen.

  Antwoord is 94 ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.