Hiep hiep hoera, Nomi is 3 jaar!

3 jaar

Hieperdepiep, hoera! Vandaag is Nomi 3 jaar geworden! De eerste keer dat ze zich ├ęcht realiseert dat ze jarig is, en dat ze heel erg uitkeek naar deze dag. Ze maakte zelf een verlanglijstje, we bedachten samen een traktatie, en ze vroeg regelmatig of ze al jarig was (want misschien heb ik haar iets te vroeg verteld dat ze bijna jarig is). Maar vandaag is het zo ver, ze is jarig!

3 jaar geleden

Het is alweer 3 jaar geleden dat we ’s ochtends naar het ziekenhuis reden voor een geplande keizersnede. Op 10 november 2014, om 10.54 uur, werd ze geboren. Aan de ene kant lijkt het eeuwen geleden, aan de andere kant herinner ik het me nog als de dag van gisteren. Dat ik haar voor het eerst zag, dat ze voor het eerst bij mij dronk, dat ik haar voor het eerst in bad deed, hoe schattig die kleine kleertjes haar stonden…

Threenager!

De ’terrible twos’ maken nu plaats voor een kleine ’threenager’, en dat is goed te merken. ‘Ik ben 2 en ik zeg nee’ heeft plaatsgemaakt voor ‘ik ben drie en ik doe het nie’. Goed luisteren is niet leuk, een lief meisje zijn is nergens voor nodig en als ze iets moet doen wat ze niet wil is ze boos op me en ‘vin ik mama heel stom!’ Een uitdagende, maar stiekem ook wel hele leuke en grappige fase!

Verjaardag!

Vandaag is haar verjaardag en maken we er een leuke dag van. Nomi heeft al duidelijk gemaakt dat ze pannenkoeken wil eten, dat is wat ze graag wil doen op haar verjaardag. Aanstaande zondag vieren we haar feestje met familie en vrienden, maar vandaag maken we er natuurlijk ook een feestje van. Oh, en misschien leuk voor jullie; vanmiddag staat er een leuke winactie online om Nomi’s verjaardag te vieren!

4 gedachten over “Hiep hiep hoera, Nomi is 3 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.