PERSOONLIJKE UPDATE

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik de laatste tijd wat minder actief was op mijn eigen en andere blogs. Ik las jullie blogs niet zo vaak en op mijn eigen blogs heb ik nauwelijks nog artikelen klaarstaan, terwijl ik normaal altijd vooruit werk. Dit heeft meerdere oorzaken.

Op 30 maart is mijn oom overleden. Hij was al lang ziek, maar de laatste twee weken is hij heen snel achteruit gegaan. Ik ben toen dus heel veel bij mijn tante geweest en daardoor veel minder thuis. Na de condoleance en crematie begon mijn toetsweek al bijna, dus ik was even flink druk. Afgelopen week begon mijn toetsweek en ik had zeven toetsen, dus ik moest best veel leren. Daarnaast heb ik twee dagen geholpen bij een conferentie. Het was heel leuk, maar lange en drukke dagen. 
Doordat ik zelf geen tijd had om artikelen te schrijven, had ik wat meer gastartikelen ingepland. Gisteren  is er een gastartikel online gekomen een ook voor zaterdag staat er een gastartikel gepland. Normaal gesproken doe ik dit niet zo vaak, maar doordat ik zelf zo weinig tijd had, kwam dit wel even goed uit. 
Vandaag had ik mijn laatste toetsen en de meeste zijn wel goed gegaan. Alleen marketing ging echt niet goed, dat wordt waarschijnlijk een herkansing. 
Nu mijn toetsweek is afgelopen heb ik gelukkig weer wat meer tijd om te bloggen en jullie blogs te bekijken! Dat ga ik de komende dagen dus zeker doen 🙂

31 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE

  1. Simone schreef:

    Gecondoleerd. Kan me voorstellen dat je hoofd even niet naar het bloggen stond. Knap dat je hier zo open over verteld! Heel veel sterkte en succes met je herkansingen. Dat gaat je vast en zeker lukken 🙂

  2. Kirsten schreef:

    ah meis, dat wist ik helemaal niet van je oom :(.. gecondoleerd nog! Wat naar.. Gelukkig is je toets week voor bij <3 kan je weer lekker rust nemen!

  3. Ayla schreef:

    Sterkte nog en tijd voor jezelf nemen is natuurlijk geen probleem! Bloggen is geen verplichting 🙂 Fijn dat je toetsweek voorbij is en hopelijk kan je nu even wat rust vinden en tijd hebben voor jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.