WINKELEN IN MAASTRICHT

Ik was aan het winkelen in Maastricht en ik kwam opeens op het idee om reviews over winkelsteden te schrijven. Op andere blogs lees ik regelmatig reviews over vanalles en nog wat, maar eigenlijk nooit over steden. De eerste stad die ik ga reviewen is Maastricht, waar ik gewinkeld heb tijdens mijn vakantie in Zuid-Limburg. Een paar jaar geleden ben ik er ook geweest, maar verder kende ik Maastricht eigenlijk niet echt.

 

In het centrum van Maastricht vind je vooral veel bekende ketens; H&M (beauty), Zara, V&D, Sacha, Invito, Mango, et cetera. Ook vind je er beautywinkels als The Body Shop en Lush. Ik was er op een zaterdag en in de straten was het redelijk druk, maar in winkels viel het heel erg mee. Ik kon overal gewoon rustig rondkijken en ook bij de paskamers stonden eigenlijk nauwelijks rijen. Als je door de straten net buiten het centrum loopt, zie je veel leuke, onbekende winkels. Altijd leuk om te zien en even rond te kijken.

 

Midden in het centrum van Maastricht vind je een leuk winkelcentrum waar onder andere een Zara, een H&M en een Xenos zit. Het winkelcentrum ziet er erg leuk uit en er zitten leuke winkels, dus als je in Maastricht bent, zou ik er zeker even kijken. Als je in het centrum loopt, kom je het sowieso tegen, want het ligt echt vlak aan de winkelstraten. Ook zit er een grote Bershka vlakbij, waar ik ook altijd even rondkijk als ik er in de buurt ben.

 

Verder is Maastricht ook gewoon een hele mooie stad. Je ziet er heel erg veel mooie gebouwen en leuke pleintjes, waar ook veel terrasjes zijn. Ik vind het nu nog te koud om op een terras te gaan zitten, maar te tafels en stoelen stonden al wel buiten, wat er gezellig uitziet. Maastricht is dus echt een aanrader!

35 gedachten over “WINKELEN IN MAASTRICHT

  1. Ayla schreef:

    Ja, Maastricht is leuk, maar inderdaad ook gewoon mooi! Dus kijk tijdens het winkelen ook even om je heen 🙂 Ik was er tijdens de hittegolf, toen kon je bijna niet op een terras zitten omdat het zo heet was haha.

  2. Demi schreef:

    Ik ben er geloof ik een keer geweest als klein kindje, maar kan me daar weinig van herinneren. Ik houd van overdekte winkelcentra haha, ik heb het niet zo op shoppen in de kou of regen
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.