Action puistjes patch

action puistjes patch

Een tijdje geleden schreef ik een review over de reinigende poriënstrips van Action. Toen ik die laatst weer kocht, zag ik deze puistjes patch liggen. Ik was erg benieuwd of ze werkten en daarom heb ik ze meegenomen.

Puistjes patch van action

In de verpakking zitten 36 puistjes patch, 12 grote en 24 kleintjes. Voor de meeste puistjes zijn de kleintjes wel groot genoeg, dus die gebruik ik meestal. Maar de grote kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden voor kleine puistjes.

Hoe gebruik je ze?

Je plakt een patch op een puistje en je laat het een paar uur zitten. Heel simpel dus, en je ziet ze echt nauwelijks zitten. De patch zuigt als het ware de troep uit je puistje, waardoor het verdwijnt. Als je de patch eraf haalt, zie je ook echt wit spul in de patch zitten, heel apart. Je puistjes worden er echt veel kleiner van. Het gaat niet meteen helemaal weg, maar wel bijna. Dit is dus echt een aanrader!
Ze irriteren helemaal niet en ik vergat bijna dat ik er eentje op mijn gezicht had. Gelukkig keek ik even in de spiegel voordat ik naar buiten ging, anders had ik hem nog op gehad toen ik boodschappen ging doen!
Ken jij de puistjes patch van Action al? En wat vind je ervan?

48 gedachten over “Action puistjes patch

 1. Sammie schreef:

  Ik heb ze ook en ik slaap er alrijd mee. Bij mij is het puistje niet meer zegmaar een bobbeltje maar gewoon glad en een beetje rood.
  Roodheid kan ik weer weghalen met foundation. Ofterwijl: EEN HEEL FIJN PRODUCT!

 2. Demi schreef:

  Hmm klinkt goed! maar ik geloof toch meer in het drinken van water en dat soort dingen 🙂 alle dingen die bij andere werken lijken bij mij namelijk niet te werken haha

 3. Hanna schreef:

  Ik ben echt héééél erg benieudw naar de puistenpatties! Ik lees goede verhalen. Als ik in de action kom gooi ik ze a la minute in mijn mandje!
  With lots of Love,
  Hanna

 4. Alette schreef:

  Ah, dat klinkt wel goed! Ik ben echt heel benieuwd of dit ook voor mij werkt. Gelukkig heb ik niet zo vaak last van puistjes, maar mocht ik ooit nog zo'n naarling op mijn gezicht aantreffen dan weet ik nu wat te doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.