1 JAAR GETROUWD!

9 mei 2014 zijn Bart en ik getrouwd, en vandaag is dat alweer een jaar geleden! Het was een geweldige dag en ik kan ons eenjarig jubileum natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder er een artikeltje over te schrijven. Daarom blik ik vandaag terug op onze bruiloft.

We trouwden om half 2 (of was het 2 uur?) in het gemeentehuis. Overdag waren alleen onze naaste familieleden aanwezig. Een klein groepje dus, maar het was ontzettend leuk. 
Daarna gingen we foto’s maken. Eerst een aantal buiten (tussen de buien door, het was precies op het goede moment droog) en daarna maakten we foto’s op een overdekte locatie. Daar is de foto bovenaan ook gemaakt.
Ik ben nog steeds heel blij met onze ringen. Of nou ja, met mijn ring. Bart kan met zijn werk (hij is automonteur) geen ring dragen, dus die van hem hangt om zijn nek en die zie je bijna nooit. Ze zijn van titanium, dus ze zijn heel licht en heel hard, waardoor ze niet makkelijk beschadigen. En de prijs is ook een stuk fijner dan die van gouden ringen.
Terwijl wij foto’s aan het maken waren, ging onze familie alvast naar het café waar we ’s avonds ook het feest hielden. Toen wij daar ook waren, dronken we wat en daarna gingen we eten. We hadden gekozen voor een buffetje.
In plaats van koffie met gebak, begonnen we de avond met prosecco en petit fours. Niet heel slim bedacht, want ik was op dat moment wisten alleen Bart en ik dat ik zwanger was. Ik nam een nipje en daarna ‘vergat’ ik mijn glas.
Het feest was ontzettend leuk! Er waren ongeveer 80 mensen, er draaide een dj, bijna iedereen dronk teveel en het was echt heel gezellig. 
Onze bruiloft was dus heel erg geslaagd! Vandaag vieren we ons eenjarig jubileum gewoon klein, vanavond drinken we er een wijntje op met familie. Verder gaan we eigenlijk niks bijzonders doen.
Gerelateerde artikelen:

12 gedachten over “1 JAAR GETROUWD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.