Cadeautje voor mezelf; sieraden van Buddha to Buddha

buddha to buddha

Als moeder zijnde zet je jezelf waarschijnlijk niet vaak op de eerste plaats. Ik koop bijvoorbeeld veel vaak iets voor mijn kinderen dan voor mezelf. Maar soms mag je jezelf ook wel eens verwennen, toch? Dat deed ik met hele mooie sieraden van Buddha to Buddha.

brandfield

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is een prachtig merk. Ik ken het zelf vooral van de mooie ringen, maar daarnaast zijn er ook andere sieraden verkrijgbaar van dit merk. Deze sieraden stonden al een hele tijd op mijn wishlist, maar de prijs hield me tegen. Ze zijn niet goedkoop en voor mij is het niet iets wat je zomaar even koopt.

Over Buddha to Buddha

Bij het merk staan niet alleen de prachtige sieraden centraal, maar is de lifestyle die deze items met zich meebrengen net zo belangrijk. Het merk is geïnspireerd op een gemoedelijke en natuurlijke manier van leven, waarbij elke dag optimaal benut wordt. Een Buddha to Buddha sieraad heb je voor het leven en door de tijdloze uitstraling is dat ook mogelijk.

Buddha to Buddha ring

buddha to buddha ring

Ik vind vooral de ringen prachtig. Ze zijn vrij opvallend en daardoor moet je ervan houden, maar ik vind ze heel erg mooi.

 

zilver

Ik koos voor de ring ‘Nathalie small’, die ondanks de naam toch best groot is. Maar dat hoort natuurlijk bij dit merk en ik hou ervan!

 

ring

Ik ben er heel erg blij mee en dit is absoluut een sieraad die ik heel veel zal gaan dragen!

Buddha to Buddha oorbellen

buddha to buddha oorbellen

Ook werd ik spontaan verliefd op de  Buddha to Buddha oorbellen. Ik koos weer voor de Nathalie lijn, zodat de oorbellen heel mooi bij de ring passen. Ook deze vind ik weer heel erg mooi en ik draag ze al regelmatig!

Wat vind jij van het merk Buddha to Buddha?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.

10 gedachten over “Cadeautje voor mezelf; sieraden van Buddha to Buddha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.