DAGBOEKJE #104; INTRATUIN, KRAAMVISITE EN NAAR DE KAPPER

Vorige week was het weer heerlijk weer en Nomi en ik waren veel buiten. Mijn zusje was net terug uit Londen en nam souvenirtjes mee voor Bart, Nomi en mij. Ik kreeg ‘London tea’, Nomi kreeg een N voor op de koelkast en Bart kreeg een flessenopener. Ook gingen we naar Intratuin, we kregen kraamvisite en ik ging naar de kapper. 

Maandag liep ik met Nomi naar de supermarkt en op de terugweg kreeg ze honger. Ze wilde niet wachten, dus voedde ik haar in een speeltuintje. Ik voed haar bijna nooit in het openbaar, maar nu kon het niet anders en ik vond het eigenlijk ook niet zo erg. Daarna lag ik even heerlijk in de zon. 

Nu Guusje gesteriliseerd is, wilden we haar een keertje naar buiten laten gaan, maar verder dan de drempel kwam ze niet. Dinsdagmiddag gingen Nomi en ik met mijn moeder en tante even naar Intratuin. 

Dinsdagavond kregen we kraamvisite en ze hadden een heel leuk cadeautje voor Nomi; kleertjes voor de zomer. Sinds vorige week heb ik een nieuwe serieverslaving, Devious Maids. Echt een aanrader! 

’s Ochtends ligt Nomi vaak bij mij in bed en laatst was ze zo schattig aan het spelen, dat ik het niet kon laten om een foto te maken. Woensdagavond (of was het een andere dag?) keken we voetbal, Real Madrid tegen Atletico Madrid. 

De dagen erna waren niet zo boeiend en ik maakte geen foto’s. Zaterdag gingen we naar mijn ouders en daarvoor wilden we even boodschappen doen. Net toen we de auto uit wilden gaan, begon het heel hard te regenen. We hebben bij mijn ouders gegeten en daarna hebben we een potje gekaard.

Ook ging ik zaterdag naar de kapper. Ik wilde mijn uitgroei een beetje laten overlopen in het blonde. Bovenop is het nu wat donkerder, en ze heeft wat highlights gezet om het wat meer in elkaar over te lopen. Zondag haalde Bart tompoucen en soms is dat toch wel erg lekker. 
Gerelateerde artikelen: 

5 gedachten over “DAGBOEKJE #104; INTRATUIN, KRAAMVISITE EN NAAR DE KAPPER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.