EMILY VERTELT; IK WERKTE ALS PROSTITUEE

prostituee
Emily is 21 en op dit moment is ze 34 weken zwanger. Tot maart 2015 heeft ze gewerkt als prostituee en vandaag vertelt ze haar verhaal.

Werken als prostituee

Toen ik 18 was, werd ik via internet verliefd op een ‘leuke’ jongen uit mijn woonplaats. Een knappe jongen van 21, maar hij wilde mijn ouders maar niet ontmoeten. Nou is dat op zich niet erg, maar achteraf bleek waarom hij dat niet wilde. Ik heb ruim een jaar voor hem moeten werken als prostituee. Na een jaar durfde ik eindelijk naar de politie te stappen en hij is toen opgepakt. De dag erna is hij helaas al vrijgelaten, maar ik heb hem gelukkig nooit meer gezien. Ook ben ik niet lastig gevallen door hem of door zijn ‘vrienden’.

Geld verdienen

 Maar daar sta je dan. Ik was bijna 19 jaar, ik had geen huis, geen inkomen en ik moest door hem stoppen met mijn studie. Wel heb ik al die tijd het geld gezien wat ik verdiende, voor hem. Ik heb toen besloten om voor mezelf te gaan werken. Ik wist nog via welke websites hij de betaalde seksdates regelde, en dat kon ik zelf ook wel. Zo gezegd, zo gedaan. Via Sexjobs ben ik aan het werk gegaan. Ik had seksdates in de auto. En ja hoor, binnen een paar weken had ik een eigen appartement en een goed inkomen.

Het werk

 Het werk was voor mij niet zo moeilijk als het lijkt. Tuurlijk, je ziet allerlei types langskomen en ze willen bijna allemaal seks met je. Maar je bent niet alleen voor de seks, ik zag mezelf altijd als een soort entertainer. En je zorgt ervoor dat zij zich goed voelen, want veel klanten hebben weinig tot geen zelfvertrouwen.

Nachtclub

 Ik ben daarna in een nachtclub gaan werken als prostituee, dat voelde toch wat veiliger en schoner. Champagne en de hele avond feesten. En aan het einde van de avond had ik ook nog eens een goed gevulde portemonnee! Na een lange periode werken ontmoette ik (buiten mijn werk om) een lieve jongen tijdens het uitgaan: Randy. We hebben een paar geweldige dates gehad, maar ik durfde hem (nog) niet over mijn werk te vertellen. Na een tijdje ontdekte hij het, omdat een vriend van hem blijkbaar een klant van me was.
Tot mijn verbazing accepteerde hij mijn werk, want dat was zakelijk en hij was mijn privéleven. Voor mijn gevoel was hij de perfecte jongen. We zijn samen gaan wonen in een andere stad, en alles ging super. Ik werkte overdag in een privéhuis, en ’s avonds was ik gewoon mezelf.

Privéhuis

 Een privéhuis is een erg makkelijk concept. Er is een woonkamer, waar je de dag doorbrengt met alle andere meisjes en de eigenaresse/gastvrouw. We kijken een beetje televisie en we zijn aan het internetten. Tot de deurbel gaat natuurlijk. De gastvrouw doet de deur open en de klant komt binnen. Alle meisjes worden voorgesteld aan de klant en hij kiest een meisje uit. Dan ga je naar de kamer en doe je je ding.
Geldzorgen hadden we natuurlijk niet, en natuurlijk was ik aan de pil. Ik ben in november in een depressie beland en toen ben ik een tijdje niet naar mijn werk geweest. Mijn emoties zaten overal en nergens, maar ik dacht dat dat door mijn borderline zou komen. Overal hoorde ik grapjes ‘je bent zwanger joh!’, maar dat kon niet. Ik was immers aan de pil. In januari was ik er helemaal klaar mee en we hebben een zwangerschapstest gedaan.

Zwanger

 Zwanger. Ik was zwanger. Hoever wist ik niet, maar ik was zwanger. En dan komt de angst: ik was prostituee en zwanger. Wat als het nou niet van Randy zou zij? Gelukkig bleek na de eerste echo dat het wel van hem moest zijn, aangezien ik in december zwanger ben geraakt en toen zat ik depressief thuis.
Ik ben nu 34 weken zwanger. We zijn naar mijn oude woonplaats verhuisd voor familie. De babykamer is helemaal klaar.
Eind maart ben ik gestopt met werken als prostituee, omdat het zichtbaar werd dat ik zwanger was. Of ik na de bevalling weer ga werken als prostituee, of toch een studie ga volgen, is voor mij nog onzeker. Raar genoeg mis ik het werk namelijk wel.
In verband met privacy zijn de namen veranderd.

 

14 gedachten over “EMILY VERTELT; IK WERKTE ALS PROSTITUEE

 1. Nina Koch schreef:

  Wow, wat een verhaal zeg. Ergens lijkt het me een rare gedachte, betaald seks hebben terwijl je een kind draagt. Terwijl dit met je vriend gewoon normaal zou zijn. Wat ik me wel afvraag is of je familie dan op de hoogte is van wat je doet. Ik kan me er niet zoveel bij voorstellen.

 2. Channah schreef:

  Wat een verhaal.. Mij lijkt het ook raar om seks met andere mannen te hebben (voor geld) terwijl je weet dat je zwanger bent. Ik bedoel, er groeit een mensje in je en jij hebt seks met allemaal vreemde mannen om een paar centen te verdienen. Maar ik denk misschien te zwart/wit en ken de situatie van dit meisje natuurlijk niet. Ik hoop dat ze samen heel erg gelukkig worden en dat ze in de toekomst iets (blijft) doen wat ze leuk vind. Ik hoop van harte dat als ze wel doorgaat met als prostituee, ze haar geld slim investeert in bijv. een studie. Op een dag ben je niet meer aantrekkelijk om dit werk te doen, maar heb je wel een kind om te onderhouden.

 3. Debby schreef:

  Wow… heftig! Wat knap dat je vriend dat kon accepteren… En hopelijk hoef je voor je werk nooit zonder condoom! Vind het knap dat je dit kan, wow. Voor mij is seks zoietsi ntiems…

 4. Nesrin schreef:

  Heftig… Je ziet het als je werk en daarom is het niet vreemd dat je het nog in overweging neemt om dit werk te doen. Het lijkt mij wel moeilijk om dit werk te combineren met een kind.

 5. Emily schreef:

  @Anoniem: Als je meer wilt weten, je mag me alles vragen.
  @BySilke: Ik vond het erg moeilijk om dit allemaal op te schrijven, maar ik wou het zo graag eens delen.
  @Nina Koch: Mijn familie is er deels van op de hoogte, niet dat ik nog even ben doorgegaan toen ik zwanger bleek. En mijn oma enzo hoeft het ook echt niet te weten, mn ouders weten het wel.
  @Mommysworld: Dankje 🙂
  @Bertine: Nou, dat was voor mij ook echt een opluchting. Was zo bang dat het van een klant was, want wat moet je dan?
  @Channah: Ik heb het de laatste maanden alleen nog gedaan om de babykamer en dergelijken te betalen, en een deel als spaargeld aan de kant te zetten. Zodat de baby wel de start krijgt die hij verdient! 😀
  Verder vind ik dat wel een hele goeie: een studie. Ik heb er al over na zitten denken, en wil graag als de kleine twee is weer terug naar school gaan. Dan kan hij naar de peuterspeelzaal en ik alsnog aan de toekomst werken! 😀
  @Debby: Zonder condoom hoeft nooit, dat mogen ze je niet vragen. In het legale circuit word je ook elke maand getest op soa's e.d.
  @Nesrin: Ik denk dat het combineren makkelijker is dan je denkt, want je werkt op tijden die je zelf wilt. Als je een gewone baan hebt werk je van 9 tot 5(?), nou dat kan hiermee ook hoor.

 6. Emke Christiana schreef:

  Wat een verhaal zeg! ik was even geschrokken, maar na een paar zinnen was ik het al wat gewoon. Ik vond het erg spannend om te lezen. ik zou het nooit kunnen combineren, maar als het veilig is. is dat het beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.