Dagboekje #151; rustig aandoen, Ikea en Nomi ziek

1

Het is weer maandag, dus het is weer tijd voor een nieuw dagboekje. Vorige week was een wat rustigere week dan de week ervoor. Ik besloot naar mijn lichaam te luisteren en rustig aan te doen, en dat zorgde ervoor dat ik veel minder pijn in mijn bekken heb. We gingen regelmatig even kijken in ons nieuwe huis, maar zelf heb ik weinig gedaan. Ook nam ik even me time en ging ik in mijn eentje naar Ikea. Minder leuk was dat Nomi dit weekend ziek was.

2

Maandag deden we heel weinig. Ik merkte dat ik het weekend ervoor echt te veel had gedaan, ik had flink veel pijn in mijn bekken. We bleven dus lekker thuis. Aan het einde van de middag had ik een afspraak bij de fysio en zij adviseerde me ook om echt rustig aan te doen.

3

Ook dinsdag deden we weinig. Nomi begon puzzelen interessant te vinden (daar keek ze eerst helemaal niet naar om) en we gingen even in ons nieuwe huis kijken nadat de stukadoor was geweest.

4

Woensdag kreeg ik een heel leuk pakketje; een ByKay draagzak. Ik kocht hem via Marktplaats, alvast voor mijn buikbaby. Donderdag was ik 22 weken zwanger en ik maakte een (soort van) buikfoto.

5

Nomi en ik gingen even de stad in en ik merk dat rustig lopen juist heel goed is voor mijn bekken. Terwijl ik een paar dagen daarvoor met pijn thuiskwam toen ik naar de supermarkt had gewandeld, had ik er nu nauwelijks last van. De combinatie van niet te veel doen en rustig lopen werkt dus goed voor mij. Ik kocht een setje voor de baby en ook voor Nomi slaagde ik.

6

En voor mezelf haalde ik chocola 😉  Vrijdagmiddag werd Nomi opeens ziek. Ze wilde niet eten, ze had koorts en ze was hartstikke moe. Ik legde haar op tijd in bed en ze viel meteen in slaap. En toen had ik tijd om Temptation Island terug te kijken.

7

Zaterdag had Nomi geen koorts meer (maar ze was ook nog niet weer helemaal zichzelf) en we gingen weer even kijken hoe het met ons huis ging. Het ziet er steeds beter uit! ’s Avonds ging ik even in mijn eentje naar Ikea. Bart had wat spulletjes nodig voor in het nieuwe huis en ik vond het helemaal niet erg om daar even lekker rustig te kijken.

8

Zondagochtend haalde ik Nomi vrij laat uit bed en ze ik had het idee dat ze weer helemaal beter was. Ze was heel druk met haar knuffel, die kreeg allemaal kusjes. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en Nomi speelde daar even in de speeltuin. We bleven daar eten en ’s avonds keken Bart en ik lekker een serie op de bank.

Hoe was jouw week?

9 gedachten over “Dagboekje #151; rustig aandoen, Ikea en Nomi ziek

  1. Hanna schreef:

    Lekker weekje en gelukkig is Nomi weer beter. Ik vind het ook heerlijk om alleen door de ikea te lopen, zeker als het zo rustig is. Lekker alles op je gemakje bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.