22 weken zwanger

21

Vandaag ben ik 22 weken zwanger! Nog eventjes, en dan is ons kindje al levensvatbaar. In sommige landen worden kindjes die na 22 weken zwangerschap geboren worden, zelfs al behandeld. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat onze baby boy nog minimaal 15 weken blijft zitten.

Vorige week ben ik een paar keer bezig geweest in ons nieuwe huis en dat kon ik echt wel merken. Ik heb regelmatig last van mijn bekken en zelfs na een half uurtje wandelen heb ik er flink veel last van. Een teken om het rustiger aan te doen, dus. Ik wil namelijk wel gewoon kunnen blijven wandelen met Nomi.

Verder hadden we vorige week de 20 weken echo, maar het verslag daarvan heb je al kunnen lezen. Alles was gelukkig goed en natuurlijk zijn we daar heel blij mee. En ik vond het ook wel fijn dat het nog steeds een jongetje is 😉

Maandag ben ik weer bij de fysio geweest en daar hoef ik voorlopig niet meer naartoe. Niet omdat het beter gaat, maar omdat ze er weinig aan kan doen. Ik moet gewoon doorgaan met de oefeningen en hopelijk wordt het dan niet veel erger. Ik heb wel het idee dat de oefeningen helpen en ik weet nu wat beter wat ik wel en niet moet doen, dus dat is wel positief.

Ook shopte ik weer wat dingetjes voor mijn buikbaby (en ook voor Nomi trouwens), dat kan ik echt niet laten. Ik wil alles een beetje op tijd in huis hebben, zodat ik me straks bezig kan houden met het kamertje en met de rest van ons huis, want daar ben ik ook nog wel een tijdje mee bezig. We moeten bijvoorbeeld nog meubels uitzoeken en alles moet nog een beetje aangekleed worden. Maar daar heb ik wel heel veel zin in.

5 gedachten over “22 weken zwanger

  1. Marjon schreef:

    Wat vervelend dat je zoveel last hebt van je bekken. Probeer het rustig aan te doen, dat komt alles alleen maar ten goede. Maar je hebt wel echt een leuk rompertje gekocht voor de kleine :). Liefs Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.