Dagboekje #225; dierenarts, ziek en paarden aaien

Daar is hij weer, mijn nieuwe dagboekje! Vorige week begonnen we bij de dierenarts, omdat de kittens een beetje ziek waren. Lenn en ik waren afgelopen week allebei ook ziek, dus het was niet echt een hele leuke week. In het weekend waren we veel buiten, we gingen onder andere naar een manege en lekker naar het bos.

Maandagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en ik ging met de kittens en Lenn naar de dierenarts. Toen we terug waren was het al bijna tijd om Nomi op te halen. Ze komt altijd heel enthousiast naar me toe rennen, en daar wilde ik eens een foto van maken.

’s Middags keken we een film, en Nomi koos een Sinterklaasfilm uit. Een beetje vroeg, maar ach. ’s Avonds ging ik naar de sportschool, want doordat ik een keelontsteking had gehad was ik er al even niet meer geweest.

Dinsdag was Lenn heel erg huilerig, en ik was een beetje ziek. Daarom deden we niet zoveel, en stond de televisie de hele ochtend aan. Lenn is groot fan van de Teletubbies en even later zaten ze heel lief samen op de bank televisie te kijken.

Toen we boodschappen gingen doen, zag ik deze vegetarische (en ook vegan) Turkse pizza’s, en die nam ik mee. Toen we klaar waren wilden Nomi en Lenn even in het autootje, en daar hadden ze de grootste lol met zijn tweeën.

Woensdag was Lenn nog steeds niet te genieten, en bij mij had de griep wel echt doorgezet. Toen de kinderen ’s avonds in bed lagen, was ik zelf ook niet lang meer beneden. Onder mijn oksel gaf de thermometer 38,2 graden aan, dus het leek me verstandig om vroeg te gaan slapen.

Donderdagochtend mocht Mickey na zijn ontbijt even muziek maken, vertelde Nomi me. Daarna ging zij naar de peuterspeelzaal en ik deed het nog even rustig aan. Ik voelde me een stuk beter en ik had geen koorts meer, dus ’s middags gingen we even de stad in om boodschappen te doen.

’s Avonds kookte ik, en daarna was het zo ongeveer bedtijd voor Nomi en Lenn. Lenn zat helemaal onder de bultjes, waarschijnlijk had hij de zesde ziekte.

Vrijdag gingen we even naar de stad. Lenn had zijn nieuwe schoentjes aan en ik vond ze wel heel stoer staan. Eerst gingen we naar de dierenarts voor dieetvoeding voor de kittens, want ze bleken een parasiet te hebben waardoor hun darmwand beschadigd is. Daarna gingen we even naar de Action, en vervolgens liep ik per ongeluk de Zeeman binnen 😉

Daar kocht ik dit shirtje voor Lenn. Door het kwijlen en smeren heeft hij meestal 2 shirtjes op een dag aan, dus een extra shirtje kon geen kwaad. Toen we thuis waren speelde Nomi met deze boerderij, en wist ik weer hoe leuk houten speelgoed is!

Zaterdagmiddag waren we bij mijn ouders. Het was heerlijk weer, dus we zaten lekker buiten!

paarden aaien

Zondag was er hier in de buurt een paardencross, en we besloten daar even te kijken. Toen het afgelopen was hebben we (of nou ja, Bart en de kinderen, want ik vind paarden eng!) de paarden nog even geaaid. Nomi vond het heel spannend, en Lenn was zoals gewoonlijk nergens bang voor.

Daarna gingen we even naar het bos, wat Nomi ook heel leuk vond. En het was er natuurlijk prachtig weer voor!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.