Dagboekje 235; kerst, verjaardag en oud&nieuw

carbid

Door de feestdagen loop ik nogal achter met mijn dagboekjes. Dat wil ik vandaag en morgen even inhalen, want ik heb een aantal leuke foto’s die ik graag met jullie wil delen! Deze keer laat ik jullie zien hoe onze kerstdagen, mijn verjaardag en oud en nieuw waren.

Zaterdag 23 december

kringloop borne

Op 23 december deden we wat boodschappen voor kerst, en ’s middags gingen we even naar de kringloop. Er was een grote speelgoedhoek en dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk geweldig!

Zondag 24 december

witte nagellak

Zondag had ik even me-time. Ik had even tijd voor een maskertje en ik lakte voor het eerst in lange tijd mijn nagels weer.

pannenkoeken traditie

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn tante, waar we pannenkoeken aten. Een traditie die heel lang geleden begon en Nomi en Lenn gingen daar graag in mee!

25 december; eerste kerstdag

houten kerstboom

Op eerste kerstdag mochten Nomi en Lenn hun cadeautjes uitpakken. En dat vonden ze natuurlijk hartstikke leuk! Daarna maakte ik me klaar en gingen we naar mijn schoonfamilie.

fattoush salade

Nomi en haar nicht mochten zelf pizza’s maken en ze kregen een eigen tafeltje. En ze vonden het geweldig! Wij hebben ook erg lekker gegeten, dit was het voorgerecht dat ik maakte.

26 december; tweede kerstdag

vegan gourmet

Tweede kerstdag begonnen we lekker rustig. Nomi speelde met de kralen die ze de dag ervoor gekregen had. Na het middagslaapje gingen we naar mijn ouders en daar gingen we gourmetten.

familiefoto

Ik wilde graag een foto waar we alle vier opstaan,maar Nomi had er geen zin in. Dus het werd een foto zonder haar. Na het toetje gingen we weer naar huis en Nomi en Lenn vielen in bed als een blok in slaap.

Donderdag 28 december

dm gronau

27 december was een lekker rustig dagje, en 28 december gingen we naar Duitsland. Ik wilde even naar de drogist en bij de supermarkt haalden we wat drank voor oudejaarsavond.

Vrijdag 29 december

cheers bitches

Vrijdag hing Bart een slinger op, omdat ik de volgende dag jarig was. Nomi ging die dag logeren bij mijn schoonouders. Erg spannend, want dit was nog maar de tweede keer dat ze ging logeren. De eerste keer is bijna anderhalf jaar geleden, toen Lenn geboren werd. Gelukkig ging het heel goed en ze heeft het erg naar haar zin gehad.

Zaterdag 30 december; jarig

costes enschede

Iets na middernacht zette ik deze selfie online, want ik was jarig! Ik vierde het niet echt, maar de volgende dag ging ik lekker shoppen met mijn zusje.

wenkbrauwen douglas

We shopten, we lunchten, en we lieten onze wenkbrauwen doen. Dat was voor mij de eerste keer, en ik ben erg blij met het resultaat.

Zondag 31 december; Oudejaarsdag

carbid schieten

Bart gaat al jarenlang carbidschieten op 31 december, en deze keer mocht Lenn even mee. Nomi wilde niet, ze vond het allemaal eng (wat ik wel snap haha). Lenn vond het geweldig! Terwijl hij en Bart daar waren, waren Nomi en ik aan het opruimen en schoonmaken. Toen dat klaar was maakte ik een salade voor bij het avondeten.

happy new year

We maakten de tafel klaar, we zorgden dat we er zelf een beetje toonbaar uitzagen, en toen waren we er klaar voor. Mijn ouders, zusje en tante kwamen bij ons eten. Daarna deden we een spelletje, we dronken een borreltje (teveel) en het was een hele gezellige avond.

Hebben jullie ook fijne feestdagen gehad?

2 gedachten over “Dagboekje 235; kerst, verjaardag en oud&nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.