Onze kerstcadeautjes

kerstcadeautjes

Vorige week ging ik naar de Action om ‘even een kerstcadeautje te kopen voor de kinderen’. Maar zoals me wel vaker gebeurt bij de Action, kwam ik met iets meer buiten dan dat eigenlijk de bedoeling was. Vandaag laat ik jullie zien wat ik kocht.

elsa pop

Voor Nomi

Nomi had me al verteld dat ze heel graag een Elsa pop wil hebben. Ik had er op internet al naar gezocht, maar ik vond ze vrij prijzig. Bij de Action vond ik er eentje voor € 14,95 en die nam ik mee. Verder krijgt ze een ‘leren prikken’ setje, ook van Frozen. En omdat ze heel erg bezig is met letters en schrijven enzo, kocht ik een magnetisch bord met letters en cijfers.

speelgoed stofzuiger

Voor Lenn

Lenn is groot fan van de stofzuiger. Hij klimt er telkens op en hij vindt het prachtig als ik aan het stofzuigen ben. Daarom kocht ik voor hem een speelgoedstofzuiger en ik ben heel benieuwd wat hij ervan vindt! Verder krijgt hij een kleurboek, want hij heeft nog geen eigen. Ik ging voor een kleurboek dat over muziek gaat, want Lenn is gek op muziek! Ook boekjes vindt hij heel leuk en daarom haalde ik dit exemplaar over Kwek de Eend.

action

Voor Bart

Toen ik Bart vroeg wat hij voor kerst wilde hebben, kreeg ik als reactie ‘drop’. Dus dat wordt één van zijn cadeautjes. Verder haalde ik een geurtje voor hem.

sacha

Voor mij

Zelf was ik al een tijdje op zoek naar nieuwe schoenen. Ik wilde graag loafers, en dat vond ik een erg leuk kerstcadeautje voor mezelf. Verder was ik wel toe aan een nieuw geurtje, want ik heb bijna geen lekkere geurtjes meer. Ik ben altijd gek op de geurtjes van Christina Aguilera en toen ik deze bij de Action zag staan, wist ik meteen dat dat hem moest worden.

Wat heb jij voor kerstcadeautjes gekocht?

Deze schoenen heb ik gekregen.

8 gedachten over “Onze kerstcadeautjes

  1. MamaPlaneet schreef:

    Leuke cadeautjes allemaal. Ook een bescheiden aantal. Deze van Christina Aguilera heb ik jaren geleden ook gehad. Fijn dat je bij Action een geur naar je wens vond.
    Ik heb eerlijk gezegd nog niets gehaald voor de kinderen of manlief, laat staan mijzelf.

  2. janny schreef:

    Wat een mooie kadoos heb je uitgezocht. Ik doe niet aan kerstkadoos, maar geef wel iets aan mn schoonzuster omdat zij de gastvrouw is met kerst. Dan vind ik het altijd wel leuk in iets mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.