Dagboekje 236; lekker rustig weekje

lekker

Alweer een dagboekje? Ja, alweer een dagboekje! Ik maak even een inhaalrace, dus vandaar dat je er gisteren ook al eentje kon lezen. Deze is gewoon van afgelopen week, waarin we het lekker rustig aandeden. Wel gingen we even sale shoppen, we gingen naar mijn ouders en schoonouders en we brachten een bezoekje aan de Makro.

Maandag 1 januari; lekker niks doen

do more of what makes you happy

Op 1 januari deden we zo ongeveer niks. We waren lekker aan het bijkomen van oud en nieuw en ik keek flink wat afleveringen van How I Met Your Mother.

Dinsdag; iets met goede voornemens enzo

hoepelen

Dinsdag begon ik met mijn goede voornemens; meer bewegen en gezonder eten. ’s Ochtends maakte ik voor ons drieën een bordje met banaan, appel en mandarijn. Nomi en Lenn vonden alleen banaan lekker, dus de rest was voor mij. Ook begon de hoelahoepchallenge en ’s avonds ging ik naar de sportschool.

Woensdag; dwarse kindjes

in de hoek

Misschien kwam het door de storm, maar Nomi en Lenn waren woensdag niet te genieten. Eerst wilde Lenn perse met mijn hoepel spelen toen ik wilde gaan hoepelen, en toen kon ik er nog wel om lachen. Maar hij werd steeds vervelender en uiteindelijk stond hij in de hoek.

pasta sperziebonen

Nomi was nogal hangerig en ze wilde graag bij mij op schoot zitten. We keken samen Een Huis Vol, en toen Bart thuis kwam ging ik koken. Ik maakte penne met sperziebonen, waar Nomi en Lenn gek op zijn.

Donderdag; sale shoppen

groene thee afvallen

Terwijl Nomi en Lenn donderdagochtend met de duplo speelden, probeerde ik even te bloggen. Vaak kom ik dan niet verder dan een paar regels omdat ze dan weer aan me beginnen te trekken. Maar deze keer vermaakten ze zich samen erg goed!

saar & suus

’s Middags deden we boodschappen en we gingen even de stad in. Want tja, sale! Ik kocht onder andere dit jurkje voor Nomi. ’s Avonds keken Bart en ik een serie, en Pablo lag lekker bij mij.

Vrijdag

buiten spelen winter

Vrijdagochtend besloot ik even met Nomi en Lenn naar buiten te gaan. ’s Winters komen we niet zo heel veel buiten, en ik besloot daar eens verandering in te brengen. Even was het leuk, maar Nomi had het al snel koud (en ik ook trouwens). Dus we gingen maar weer naar binnen.

planken

De rest van de dag waren we lekker thuis. We lazen boekjes, we speelden met de duplo en we keken even televisie. Ik deed een poging tot planken, maar meteen had ik 2 kinderen bovenop me zitten.

couscous recepten

Om half 6 haalden we Bart op van zijn werk, wat zo’n 200 meter lopen is. Ik vond het wel een beetje eng om Lenn zelf te laten lopen, en daarom liet ik Nomi en Lenn hand in hand lopen. Toen we weer thuis waren kookte ik, en dit is wat we aten.

avent flesje

Na het eten waren Nomi en Lenn hartstikke moe. Dus; flesje drinken en naar bed! ’s Avonds speelden Bart en ik het spel ‘Het huis Anubis’. Toen ik de spelregels las dacht ik dat het vrij kinderachtig was, maar het bleek best leuk te zijn!

Zaterdag

winkelen rijssen

Zaterdagochtend gingen we even naar mijn schoonouders. Toen Lenn zijn middagslaapje deed mocht Nomi beneden blijven. Zij en Bart speelden samen met de duplo. Toen Lenn wakker was gingen we nog even shoppen (want tja, nog steeds sale!) en daarna gingen we naar mijn ouders.

Zondag

makro hengelo

Zondagmiddag gingen we naar de Makro. Nu mijn blog een bedrijfje is kon ik een Makropas aanvragen, en die kwam vorige week binnen. Lenn was nauwelijks weg te krijgen bij het speelgoed, en hij had de tijd van zijn leven. ’s Avonds ging ik naar de sportschool, waar het heerlijk rustig was

Heb jij ook goede voornemens?

Een gedachte over “Dagboekje 236; lekker rustig weekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.