Dagboekje #3

Mijn derde dagboekje alweer!
Deze week is mijn blog ontzettend hard gegroeid, echt super! Een paar uur nadat ik mijn 2e dagboekje schreef, kreeg ik mijn 50e volger en inmiddels heb ik er al 72. Ook met de pageviews en reacties gaat het heel goed, daarvoor wil ik jullie bedanken, ik waardeer het echt.

Maandagavond kwam er een vriendin van me langs en samen hebben we The Face gekeken. Ik vind het echt een leuk programma, een keer iets anders dan ANTM enzo.

Deze week heb ik weinig gewerkt, waardoor ik veel tijd had voor m’n blog en voor die van jullie. Ik vind het heel leuk om andere blogs te lezen, dus dat heb ik ook veel gedaan.
Deze week kreeg ik mijn pakketje van Il Sapone binnen met daarin 2 zeepjes en een testertje. Deze ga ik binnenkort uittesten en ik zal er een review over schrijven.
il sapone
Gistermiddag heb ik samen met míjn vriend een stukje gewandeld. ’t Klinkt heel oudbollig, maar ik vind dat echt gezellig (en zo kom ik op zondag aan m’n beweging, haha). Daardoor heb ik weer een stukje van de omgeving gezien waar ik nog nooit geweest was, en dat terwijl het maar 10 minuutjes rijden was.
malou bart
Het enige nadeel, was dat we over dit bruggetje moesten.. Ik vind bruggen sowieso al eng en deze had maar aan één kant een reling! Doodeng..
brug
Dan nog iets nieuws, jullie kunnen mijn blog nu ook volgen via Bloglovin en Facebook. De link van Bloglovin staat aan de rechter kant, boven ‘over mij’. Mijn blogs kun je ook liken via bloglovin.
De link van mijn Facebook staat rechts bovenaan. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie mijn Facebook zouden liken!
Hoe was jullie week?
Eerste foto: Tumblr

 

15 gedachten over “Dagboekje #3

  1. Sharina schreef:

    Ik heb ook weleens il sapone productjes gereviewed, ben benieuwd naar wat voor lekkere producten jij zal reviewen 😀

    Ohh ik vind dat bruggetje ook eng, ik zou er niet met mijn fiets overheen durven (ik kan niet zo goed recht fietsen whahah)

  2. bygerrianne schreef:

    Leuk zo'n dagboekje & super dat je blog in deze week erg gegroeid is! Altijd super leuk om nieuwe reactie's te krijgen & followers! Nu nog 24 voor de honderd, haha. Ik gun het je, want je doet je blog super! Ik ben benieuwd naar de zeepjes!:) Liefs, Gerrianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.