Rommelmarkt shoplogje

rommelmarkt

Op Koningsdag zijn we op twee rommelmarkten geweest, en daar kochten we wat dingetjes. Er werd vooral heel veel speelgoed verkocht, en daar kwamen we ook mee thuis. Ik had gehoopt dat ik ook wat leuke kleertjes zou vinden, maar dat viel een beetje tegen. Nomi vond de rommelmarkt helemaal geweldig, en ze wist precies wat ze wel en niet wilde hebben.

Ik ben gek op boekjes, en bij bijna ieder kraampje waren wel boeken te koop. Nomi vond ze lang niet allemaal leuk, maar dit boekje met een olifant erop wilde ze graag hebben. Het boekje van Tip de Muis koos ik samen met haar uit.

Nomi zag deze boekjes en ze wilde ze heel graag hebben. Ze zijn nogal beschadigd, maar dat valt haar volgens mij niet eens op. Ze vroegen er dan ook maar € 0,20 per boekje voor.

Eén van de dingen waar ik naar op zoek was, waren leuke puzzels voor Nomi. Puzzels met veel stukjes zijn nu nog te moeilijk, maar de puzzels met 4 en 6 stukjes zijn voor haar leeftijd erg leuk. De puzzels met meer stukjes doen we samen, want ze zegt meteen al ‘lukt niet, mama doen’.

Dit koos Nomi weer zelf uit. Ze zag Minnie Mouse en ze vond het meteen leuk, terwijl ze geen flauw idee had wat het was. Ik had me voorgenomen om geen knuffels te kopen en Nomi had de hele tijd eigenlijk ook geen oog voor knuffels. Totdat ze ‘Beesje’ zag. Ze was helemaal verliefd en ze wilde deze knuffel heel graag hebben. Bart verklaarde me voor gek, maar ik kocht hem voor haar. Vervolgens heeft ze er de hele dag mee geknuffeld.

We zeiden laatst nog dat we eigenlijk wat meer duplo stenen moesten hebben, en toen zagen we opeens duplo liggen op de rommelmarkt. Het kostte 1 euro per zakje, en we namen twee zakjes mee. Na een sopje zagen ze er weer als nieuw uit, en we kunnen weer verder bouwen!

En als laatste zochten we iets uit voor Lenn. Dit boekje heeft allemaal flapjes en knisperdingetjes, en Lenn vindt hem heel leuk!

Ben jij nog naar de rommelmarkt geweest?

4 gedachten over “Rommelmarkt shoplogje

 1. marjons schreef:

  Wij hebben de rommelmarkt dit jaar overgeslagen omdat we naar Burgers’Zoo zijn geweest. Even familie dag omdat vriendlief nu in Washinton is.
  Maar as zondag is er een grote rommelmarkt, altijd 1e zondag van mei. Ik ga er zelf ook staan met spulletjes en loop ook een rondje.

  Duplo is altijd leuk om te kopen. En idd even sopje en weer schoon. Ook boekjes zijn fijne koopjes.
  marjons onlangs geplaatst…Wist je dat… #april2017My Profile

 2. Elise schreef:

  Leuk! Ik ben er super voor om speelgoed op de rommelmarkt te kopen.. ipv gelijk alles nieuw in de winkel! Leuke dingetjes!

 3. Samantha schreef:

  Ik heb zelf op de rommelmarkt gestaan voor Levi, met oud baby speelgoed en knuffel. Hij was gelukkig bij opa en oma slapen. Kon ik lekker mijn gang gaan in zijn slaapkamer. Gelukkig na het verkopen van zijn oude speelgoed zijn we samen nog eventjes de marktjes af gegaan en hebben we gelukkig bijna tot niets gescoord hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.