Rommelmarkt shoplogje, dit kochten wij op Koningsdag

rommelmarkt

Op Koningsdag gaan we altijd wel eventjes naar de rommelmarkt. Dit jaar waren we vroeg wakker, dus we gingen er op tijd naartoe. Er waren nog niet veel mensen en we konden er lekker rustig rondkijken. Vooral Nomi was erg onder de indruk van wat er allemaal verkocht werd, en zij en Lenn zochten wat leuke spulletjes uit. Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat andere mensen op rommelmarkten kopen, en daarom deel ik vandaag onze aankopen met jullie.

Onze aankopen van de rommelmarkt

frozen boek

Nomi is groot fan van Frozen dit boek wilde ze natuurlijk heel graag hebben. Vervolgens zag ze een speelgoedstrijkijzer en daarvan was ze helemaal onder de indruk! Inmiddels heeft ze er het hele huis al mee gestreken.

kleine barbies

Sinds kort speelt Nomi regelmatig met haar Barbies. En toen zag ze op de rommelmarkt opeens deze kleine Barbies, of ‘kindje Barbies’ zoals zij ze noemt. Nomi zocht er twee uit en wat is ze er blij mee!

barbie paard

En ook deze roze Barbie paarden vielen haar meteen op. Ik dacht, ze mag er eentje meenemen. Maar het meisje die ze verkocht riep meteen ‘voor 50 cent mag je ze allebei meenemen!’. Nou, vooruit dan maar!

tijger knuffel

Even later kwam er een jongen naar ons toe om deze knuffeltjes aan Nomi en Lenn te geven. Hartstikke lief, en vooral Lenn vindt ze heel erg leuk.

speelgoed mercedes

Deze tractor en auto zocht Lenn uit. Hij is gek op autootjes en hier wilde hij meteen mee spelen.

verstoppertje spelen

‘Dora Verstoppertje spelen’ is ook meteen een grote hit. Je verstopt Dora en ze maakt telkens een geluidje. En Nomi en Lenn vinden het heel erg leuk om Dora te zoeken!

roze spijkerjasje

Nomi heeft een roze spijkerjasje in maat 92, en die wordt nu wel echt te klein. Erg jammer, want hij stond haar zo leuk. Maar toen zag ik op de rommelmarkt dit jasje hangen! Hij is nog een beetje groot, maar met de mouwen omgeslagen kan ze hem al wel aan. Voor Lenn nam ik een hemdje van Lief mee, leuk voor de zomer!

autoped

Deze step is nou niet bepaald mooi meer, maar Nomi vindt het zo leuk om te steppen… En hij kostte maar € 1,50! Thuis hebben we al een step, maar we besloten deze mee te nemen voor op de camping. En als Lenn dan iets groter is, kunnen ze samen steppen.

Heb jij nog wat gekocht op de rommelmarkt?

3 gedachten over “Rommelmarkt shoplogje, dit kochten wij op Koningsdag

 1. MarjonS schreef:

  Voor 1,50 had ik de step ook meegenomen. Wij hebben ook een step op de camping staan. Ideaal, daar hoeft ‘ie niet mooi voor te zijn.
  Ik kocht dit jaar 3 dingen, deelde het toevallig gisteren oo mijn blog.

 2. G.T. schreef:

  Ik heb voor mijn peuter een fietsje gekocht en Bambino Loco. Naar dat laatste was ik niet echt op zoek, maar een bijna nieuwe set met 3 boekjes, voor 1 euro, dat kon ik toch niet laten liggen.

 3. Ilona schreef:

  Wat een leuke spulletjes en wat een lieve foto van hun 2!!!
  Wij kochten een bumba legpuzzel, want mats is gek van bumba en van puzzelen dus wat wil je nog meer.
  Een boekje van Bobo het konijn en van nijntje.
  Een transformer auto die nu ook steeds mee moet naar boven (eigenlijk naar bed maar dat vinden papa en mama niet goed)
  En een mooie plastieke paw patrol beker voor in bad (vind mama handig met haren spoelen in bad)
  En voor papa kochten we een step.
  Ik zelf had niets maar het was too weer mijn mannen hadden het naar hun zin dus ik had veder niets nodig??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.