Essence Nude Glam

Essence Nude Glam: Hazelnut Cream Pie

Essence Nude Glam
Laatst vertelde ik jullie al dat ik nude nagellak erg mooi vond, en ja hoor, ik heb er eentje gevonden, van Essence (alweer een Essence nagellakje erbij, haha).
essence nude

Essence heeft 7 verschillende nude lakjes, dus ik vond het wel erg moeilijk om te kiezen. Volgens mij heb ik minstens een kwartier staan twijfelen, met telkens een ander lakje in m’n hand. Uiteindelijk heb ik nummer 06 – Hazelnut Cream Pie gekozen.

essence
Net zoals de andere Essence lakjes, was deze ook weer erg makkelijk aan te brengen. De kwastjes van Essence zijn niet groot, maar wel fijn. In één laag dekte deze nagellak al redelijk, maar met 2 lagen vond ik het toch iets mooier.
Deze nagellak is heel snel droog, volgens mij nog sneller dan andere nagellak van Essence.
Aan de kleur moet ik wel een beetje wennen, omdat het echt heel dicht bij m’n huidskleur ligt. Ik dacht dat ie net iets donkerder zou zijn.
Cijfer: 7,5
Foto: Essence.eu

 

22 gedachten over “Essence Nude Glam: Hazelnut Cream Pie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.