De leukste plus size zomerjurkjes

Soms kan het best een uitdaging zijn om leuke kleding te vinden in grote maten. Zelf blijf ik vaak een beetje bij dezelfde winkels shoppen, omdat ik weet dat ze daar leuke kleding hebben in mijn maat. Ik koop mijn kleding vaak bij MS Mode en H&M, maar daarnaast zijn er nog veel meer winkels die grotere maten verkopen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij OTTO prima kunt slagen als je een maatje meer hebt? Vandaag laat ik jullie de leukste zomerjurken van deze webshop zien!

Grafische printjes

Een aantal jaar geleden werd ik helemaal verliefd op dit soort printjes, toen zag je bijvoorbeeld heel veel aztec prints. Vervolgens verdween het een beetje, maar nu zie ik weer heel veel zomerjurkjes met dit soort grafische prints. De middelste is mijn favoriet. Deze is heerlijk zomers, en met een paar leuke slippers of sandalen maak je je outfit helemaal af! Deze drie jurken zijn allemaal te koop van maat 36 tot en met maat 54.

Bloemenprint

zomerjurkje bloemen

Bloemenprintjes; ik hou ervan! Het is lekker vrolijk en perfect voor de lente en zomer. Bloemenprintjes zijn geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Je kunt er prima mee op het schoolplein gaan staan, maar het is ook leuk voor een dagje strand of voor een feestje. Ik vind de jurk rechts erg leuk om ’s avonds aan te doen naar een feestje, en de jurk in het midden zou ik juist erg leuk vinden voor overdag.

Voor iedere gelegenheid

jurk voor iedere gelegenheid

Nog meer bloemenprintjes; deze jurk van het merk Aniston is tweedelig en ontzettend leuk voor de zomer. De maxi jurk in het midden is ook zo’n jurk die je overal wel kunt dragen. De jurk rechts is totaal anders, maar ook erg leuk. Zelf draag k bijna nooit effen jurken, maar als ik deze zie, moet daar toch maar eens verandering in komen. Je kunt hem gewoon zo dragen, maar je kunt je outfit ook helemaal leuk stylen met sieraden en accessoires.

Leuk voor je portemonnee

goedkope zomerjurken

OTTO is sowieso al geen hele dure webshop, maar als je let op het logootje waar ‘deal’ op staat, vind je kleding voor erg leuke prijzen. Zoals bijvoorbeeld deze drie jurken! De jurk links is te koop vanaf € 19,99 en de andere twee vanaf € 29,99. Ik vind vooral de rechter jurk erg leuk, het is net alsof je een schilderij draagt!

Draag jij vaak zomerjurkjes? En heb je al geshopt voor deze zomer?

mbm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.