Dagboekje 303; kinderoptocht en tentfeest

Vorige week stond in het teken van het School- en Volksfeest hier in mijn woonplaats. Van donderdag tot en met zondag was er een kermis, een feesttent en van alles te doen. Nomi en Lenn deden mee aan de kinderoptocht, we gingen naar de kermis en ’s avonds ging ik met mijn zusje naar de tent!

Maandag; stiekem bij elkaar slapen

bij elkaar slapen

Toen ik maandagavond op Elena’s kamer ging kijken, trof ik daar ook Lenn aan. Ze sliepen allebei en daarom heb ik ze maar laten slapen, maar de volgende dag wilde ik toch wel even weten waarom Lenn daar op de grond lag te slapen. De reden daarvoor was dat hij bij Elena wilde slapen, maar van Elena mocht hij niet bij haar in bed. En toen is hij maar op de grond gaan liggen, met een boxkleed als matras en een ander boxkleed als deken.

Dinsdag en woensdag

Dinsdag besloot Lenn dat hij wilde oefenen met lezen, dus dat deden we. We lagen samen in de hangmat een boekje te lezen en Lenn was heerlijk trots op zichzelf.

Woensdag was een erg rustig dagje voor mij, want nadat ik Nomi en Lenn naar school had gebracht, werd Elena opgehaald door mijn schoonmoeder. ’s Middags haalden zij Nomi en Lenn van school en toen zijn ze gaan zwemmen, dus ik zag ze pas om half 5 weer terug.

Donderdag; Tandarts en kermis

Donderdagmiddag moest Nomi naar de tandarts, want er moest nog een gaatje gevuld worden. Nomi was hartstikke stoer, dus dat ging heel goed. Donderdag begon hier het School- en Volksfeest met onder andere een kermis, en daar gingen we na het avondeten eventjes naartoe.

Vrijdag; Feestje in de tent!

Naast een kermis, was er afgelopen weekend ook een feesttent in mijn woonplaats. Daar ging ik vrijdagavond samen met mijn zusje naartoe en dat was hartstikke gezellig! Ik vergat helemaal om foto’s te maken haha, dus ik kan jullie niks laten zien van mijn vrijdagavond.

Zaterdag; Kinderoptocht!

kinderoptocht goor

Zaterdagmiddag deden Nomi en Lenn met hun school mee aan de kinderoptocht! Ze hadden er ontzettend veel zin in en het was een groot succes! Na de optocht kregen ze kermisbonnen en die hebben ze vervolgens allemaal uitgegeven!

Zondag; ‘Nee vanavond ga ik echt niet hoor’

Zondagmiddag was de gewone optocht en die kwam langs het huis van mijn ouders, dus we hebben het bij hun gekeken. Het was de bedoeling dat we daarna weer naar huis gingen, want ik was absoluut niet van plan om nog een keer de tent in te gaan. Maar na een paar wijntjes overtuigde mijn zusje me om toch nog even te gaan, dus rond half 9 stonden we toch weer in de tent, en het was weer heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.