Een keertje shoppen voor mezelf in plaats van voor de kinderen

Ik shop minstens 10 keer zo vaak voor de kinderen dan voor mezelf. Toen ik laatst een foto van 3 jaar geleden voorbij zag komen waarop ik dezelfde laarzen droeg als nu, vond ik dat ik mezelf wel een keertje mocht trakteren op nieuwe schoenen. Dus dat deed ik!

Toe aan nieuwe schoenen

Terwijl de kinderen regelmatig nieuwe schoenen krijgen (want tja, ze groeien er natuurlijk vrij snel uit) denk ik bij mezelf vaak ‘ach, deze kunnen nog best’. Velen van jullie zullen het wel herkennen; voor je kinderen koop je veel vaker iets nieuws dan voor jezelf. Maar nu vond ik dat ik ook best eens nieuwe schoenen voor mezelf mocht kopen!

Online shoppen

omoda

De laatste tijd shop ik bijna alleen nog maar online. Ten eerste is dat handiger met de kinderen, want samen met de kinderen shoppen is vaak niet zo’n heel groot succes. Ten tweede is dat nu, tijdens deze pandemie, ook wel zo verstandig. Dus dat deed ik. Ik ging naar Omoda.nl en ik ging op zoek naar leuke enkellaarsjes. Na een tijdje vond ik deze gave biker boots. Ik was op slag verliefd! Wat erg handig is op Omoda.nl is dat je reviews over de schoenen kunt lezen. Daarin las ik dat ze vrij groot vallen, dus ik besloot ze een maatje kleiner te bestellen.

De boots

a.s.98

Deze biker boots zijn van het merk A.S.98, een Italiaans merk dat ik nog niet kende. Toen ik ze uit de doos haalde was ik meteen heel erg enthousiast, want ik vind ze zo gaaf! Ze zitten ook nog eens heerlijk. Ze zijn lekker zacht en soepel en de pasvorm is perfect voor mij. Ik ben meteen helemaal fan van dit merk!

biker boots

Wat ook erg fijn is, is dat ze zo ongeveer overal leuk bij staan. Je kunt ze bij een broek dragen, maar ook zeker onder een jurkje of rokje. Doordat ze zo lekker lopen, zijn ze ook erg geschikt om te dragen tijdens een wandeling. Dus toen we laatst een stukje gingen wandelen in het bos, droeg ik deze boots en daar had ik geen moment spijt van!

Ik ben dus heel erg blij met deze schoenen en wat mij betreft zijn het absolute aanraders. Dit merk ga ik ook zeker onthouden voor wanneer ik weer toe ben aan nieuwe schoenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.