FAVORIETEN: PARTY DRESSES

Feestjurkjes, ik vind ze geweldig. Voor kerst en oud en nieuw ga ik altijd even shoppen in de hoop een leuk jurkje te kunnen vinden. Op internet ben ik al heel veel leuke feestjurkjes tegengekomen bij winkels als Vila, Only, River Island en Mango. Hebben jullie al jurkjes voor de feestdagen? 

42 gedachten over “FAVORIETEN: PARTY DRESSES

  1. Fleur schreef:

    Heel mooi! Ik kan er tot nu toe nog geen vinden voor oud en nieuw en heb niet zoveel tijd om te zoeken, dus hou het maar bij een mooie top 😉

  2. Ester schreef:

    Zitten een paar hele mooie tussen. Die van ONLY had ik ook gezien, heel mooi! H&M heeft een soortgelijk model, maar dan een heel stuk goedkoper, die is ook ontzettend mooi. Ik had 'm gepast maar niet gekocht omdat de onderrok echt te kort was. Er zit dan nog wel stof overheen natuurlijk, maar aangezien die doorschijnend is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.