ZARA OCTOBER TRF LOOKBOOK

Ik vind het heerlijk om op de TRF afdeling van Zara te kijken, maar ik koop er eigenlijk bijna nooit meer iets. De kleding is heel leuk, maar toch is het vaak net niet iets wat ik zelf zou dragen. Voor dit Lookbook geldt eigenlijk hetzelfde, maar er zitten wel items bij die ik echt heel mooi vind. De blauwe trui hieronder vind ik echt heel leuk, net als het leren jasje op de laatste foto. Wat vinden jullie van dit Lookbook?

 

 

 

 

 

 

zara trf

 

9 gedachten over “ZARA OCTOBER TRF LOOKBOOK

  1. Eline schreef:

    Zo zwart ! Ik vind het wel een mooie collectie, maar ik probeer zwart en grijs te vermijden tijdens de winter.. dan zie ik er altijd zo depressief uit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.