Foto op Canvas van Pixum.nl

Jullie kennen het allemaal wel, foto’s op canvas. Er zijn veel winkels en webshops waar je dit kunt bestellen en ik wilde al een hele tijd een leuke foto van mij en mijn vriend op canvas laten afdrukken. Een tijdje geleden kreeg ik het aanbod van Pixum.nl om een foto op canvas te laten afdrukken. Heel erg leuk natuurlijk en ik ben meteen een foto gaan zoeken.

Dit is de foto zoals ik hem heb geupload. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de foto op canvas. De kwaliteit is erg mooi en het is ook echt mooi afgewerkt. De foto is scherp en de kleuren kloppen met de originele foto. Dit is een canvas van 30 x 40 cm en dit kost € 28,99. Het uploaden gaat erg makkelijk, Pixum geeft stap voor stap aan wat je moet doen. Ik had verwacht dat het erg lang zou duren voordat ik de foto op canvas zou ontvangen, maar het duurde 7 werkdagen, wat me erg meeviel. 
Naast foto’s op canvas, kun je nog veel meer producten bestellen op Pixum.nl. Denk bijvoorbeeld aan fotoalbums, posters, kalenders, cadeau artikelen en via deze link kun je zelf kerstkaarten ontwerpen. 
Persoonlijk vind Pixum.nl een erg leuke site. Je kunt er veel verschillende foto artikelen bestellen en ook als het om de bestelprocedure en de levertijd gaat, kan ik deze webshop echt aanraden. 

22 gedachten over “Foto op Canvas van Pixum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.