GUILTY PLEASURE: PANTERPRINTJES

Dit is echt iets waar ik een groot zwak voor heb; panterprintjes. Veel mensen vinden het vreselijk en ordinair, maar het is echt mijn guilty pleasure. Bij de cupcakes hierboven ziet het er heel erg schattig uit en in kleding, mits het goed gecombineerd is, vind ik het ook heel leuk. Oké, als je van top tot teen in panterprint gekleed bent, vind ik het ook niet mooi. Maar een kledingstuk met panterprint? Dat vind ik echt heel leuk. Ook als nail art vind ik het heel erg mooi en dat wil ik zelf ook echt een keer gaan proberen. Ik ben op internet wat leuke plaatjes tegengekomen, dus klik snel verder. 

20 gedachten over “GUILTY PLEASURE: PANTERPRINTJES

  1. Femke schreef:

    ik vind het als ik eerlijk ben vreselijk haha, sorry! Alleen op de nagels kan het nog leuk zijn maar aar houdt het voor mij ook echt bij op 😛

    liefs,
    Femke

  2. Melike schreef:

    Ik vind panterprint echt verschrikkelijk BEHALVE als het gaat om loafers en sjaaltjes want dan is het nog wel oke.. ja nou die sjaaltjes vind ik ook wel weer minder worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.