GUUSJE!

Ik wilde al een hele tijd een kat, maar mijn vriend had nog twijfels. Tot afgelopen zondag. Ik zag op marktplaats dat ze vlakbij ons vier kittens van negen weken hadden en zondagavond zijn we gaan kijken. Mijn vriend en ik waren meteen helemaal verliefd en maandagavond zijn we naar de dierenwinkel gegaan om spulletjes te kopen. Vrijdag hebben we Guusje opgehaald, zodat we de eerste dagen dat ze bij ons is, thuis zijn. 

Guusje is op 28 juni geboren en een week later is zijn moeder overleden. Guusje en zijn broertjes en zusje zijn daarom met de hand gevoed. 
Guusje is nu twee dagen bij ons en het gaat echt heel goed. Ze was al mensen gewend en dat merk je heel goed, hij is echt nergens bang voor. Vrijdagavond kwam Guusje al meteen bij ons op de bank liggen en ze is echt heel aanhankelijk, super lief! 
Ze vindt spelen ook echt heel leuk, vooral de bal aan het touwtje die je op deze foto ziet. Daarnaast speelt ze heel vaak met een pen, echt heel schattig. 
Guusje is zindelijk, speelt veel, eet goed, is nergens bang voor en maakt geen dingen kapot, echt een ideale kitten dus!

49 gedachten over “GUUSJE!

  1. Nieke schreef:

    Aaaah wat een schatje! In het licht dacht ik heel even dat hij geel was haha. Maar ik wil ook zo graag een katje (wij wonen in een flat), dus helaas kan het niet! Maar hij is wel heeel lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.