THINGS I LOVE ABOUT FALL

Ik moet toegeven dat de herfst niet mijn favoriete seizoen is, maar toch moeten we er binnenkort echt aan gaan geloven. De zomer is voorbij en het gaat weer kouder worden, maar gelukkig heeft dat ook wel een aantal voordelen. Ik kwam deze Tumblr tegen en daar staan wel heel veel leuke kanten van de herfst op. Veel plaatjes die erop staan zijn wel heel erg Amerikaans en daar herken ik me niet zo in (Halloween, Thanksgiving, et cetera), maar er staan ook heel veel leuke, herkenbare dingen op. Naast het plaatje hierboven (ik hou van lekkere warme truien!) heb ik nog 20 leuke plaatjes gevonden die betrekking hebben op de herfst. 

23 gedachten over “THINGS I LOVE ABOUT FALL

  1. Demi schreef:

    Ah heerlijk 🙂 ik snap heel goed dat de herfst voor sommige mensen niet hun favoriete seizoen is. Eerlijk gezegd heb ik soms een hekel aan de herfst want mijn haar gaat er raar van doen en mijn kleurtje trekt helemaal weg tot dat ik bijna ongezond wit zie, maar naast die minpuntjes vind ik de herfst fantastisch. En dan vooral de regenachtige zondag middagen waarop ik samen met mijn vriend, gekleed in een cardigan met sjaal en warme choco een disney film kan kijken! ( ja een disney film haha, die zijn gewoon perfect voor dat soort dagen)

  2. Estrella schreef:

    Leuk artikel! Wat ik het leukst vind aan de herfst zijn gebreide sjaals, liters thee, slapen terwijl het hard regent, sweaters en gebreide truien, veel films kijken en herfstcollecties bewonderen en hier en daar wat shoppen, tussen de buien door 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.