Help, wat geven we met Vaderdag?

Vaderdag komt eraan en ik vind het altijd ontzettend moeilijk om cadeautjes te bedenken. Omdat ik er ieder jaar moeite mee heb, besloot ik dit jaar op tijd op zoek te gaan naar een leuk cadeau. Ik kwam wat dingen tegen, en dat deel ik vandaag met jullie.

Knutselen

Zelfgemaakte cadeautjes doen het altijd erg goed. Vorig jaar maakte ik met Nomi een canvasje met ‘papa’ erop. Hier kun je natuurlijk ook ‘opa’ van maken, als het voor je eigen vader of schoonvader is.

Een drankje

Het lievelingsdrankje van de vader in kwestie is ook een leuk cadeau. Een flesje whisky, vodka, bier.. Net wat diegene lekker vindt.

Fotocadeau

Ook leuk, en lekker persoonlijk; een fotocadeau. Tegenwoordig kun je op van alles en nog wat je foto laten afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan kussens, bekers, tassen, klokken, et cetera. Webprint.nl biedt een hele ruime keuze aan fotocadeaus, daar kun je vast wel iets leuks vinden!

Sieraad

Voor de mannen die van mooie sieraden houden is een horloge, ketting, armband, of een ander mooi sieraad een perfect cadeau!

Etentje

Een totaal ander cadeau is een etentje. Een keer een avondje weg met alleen je man, of geef je vader een dinerbon, zodat hij zelf kan kiezen wie hij meeneemt. Als je zelf van koken houdt, kun je ook aanbieden om een keertje uitgebreid te gaan koken.

Gereedschap

Mannen zijn vaak van de praktische cadeaus, en als de vader voor wie je een cadeau koopt een klusser is, is gereedschap helemaal geen gek cadeau. Er is vast wel iets dat aan vervanging toe is. En weet je niet wat je moet kopen? Dan kun je natuurlijk ook nog gaan voor een cadeaubon van bijvoorbeeld een bouwmarkt.

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om een cadeau voor Vaderdag te bedenken? En weet je al wat je dit jaar gaat kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.