MIJN LAATSTE WERKDAG

laatste werkdag
Ik vertelde jullie een tijdje geleden dat ik ging stoppen met werken. Ik had sowieso al tijdelijk werk, maar ik had twee maanden langer kunnen blijven. Ik heb ervoor gekozen om dat niet te doen, dus gisteren was mijn laatste werkdag.

Mijn laatste werkdag

De laatste tijd kreeg ik een paar keer de vraag waar ik werkte. Ik werkte bij een letselschadekantoor in Almelo, als secretaresse. Daar heb ik ook stage gelopen en vorig jaar heb ik daar een tijdje invalwerk gedaan. Een collega ging met zwangerschapsverlof en toen werd ik gevraagd of ik daar weer tijdelijk wilde komen werken.
Het voelde gisteren wel heel dubbel. Ik had leuk werk en ik vond het helemaal niet erg om te gaan werken, maar ik vind het heerlijk dat ik nu meer bij Nomi ben en dat ik meer tijd kan besteden aan mijn blog. De laatste tijd wilde ik meer met mijn blog dan ik kon en eigenlijk vond ik dat wel heel jammer. Nu heb ik er meer tijd voor en ik wil dus ook meer bezig gaan met mijn blog. Hoe en wat weet ik eigenlijk nog niet helemaal, ik moet even kijken hoe mijn dagen er precies uit gaan zien.
Iedere dag een artikel online zetten moet wel haalbaar zijn. Maar ik zit ook nog na te denken over andere dingen, zoals zo nu en dan twee artikelen per dag, of misschien een keer een video? Ik ben een beetje aan het uitzoeken hoe dat allemaal werkt, want ik ben daar totaal niet handig in. Maar ik ben wel heel benieuwd naar wat jullie leuk zouden vinden om op mijn blog te zien. Dus; brand los!

3 gedachten over “MIJN LAATSTE WERKDAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.